Nataša Bekvalac i Luka Lazukić stigli su na suđenje na kojemu se njega tereti za nasilje.

Galerija


Pjevačica Nataša Bekvalac krenula je pravdu tražiti na sudu. Ona i Luka Lazukić došli su na Prvi osnovni sud u Beogradu, gdje Luki počinje suđenje. Tereti ga se da je prije nešto manje od tri mjeseca Nataši nanio lakše ozljede.

Vezani članci Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Bekvalac podnosi zahtjev za rastavu, a njezin suprug tvrdi: ''Samo smo se gurali i čupali, nisam joj ništa napravio'' Nataša Bekvalac (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Skandal o kojem bruji cijela Srbija: Folk-pjevačica ne izlazi iz stana nakon što ju je suprug brutalno pretukao

Nataša je na sud stigla dva sata ranije, a prije dolaska pjevačica se našla sa svojim odvjetnikom.

Nataša Bekvalac (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)
Nataša Bekvalac (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)

Biviši supružnik Luka Lazukić prvi je ušao u sudnicu u društvu svojih odvjetnika, a zatim je ušla Nataša. Bio je to prvi put da se bivši par nakon incidenta susreto oči u oči, a njihov je susret prošao bez riječi i međusobnih pogleda.

Podsjetimo, Luka je na Natašu nasrnuo u noći između 13. i 14. travnja, incident se dogodio u subotu u njihovu domu na Dedinju, a Nataša supruga nije prijavila na policiju, već su to učinili liječnici kad je došla potražiti pomoć.

Danas je održano tek prvo ročište. Protiv njega je podnesen prijedlog za kazneno djelo obiteljskog nasilja. Tereti ga se da joj je nanio lakše tjelesne ozljede, a kazna za to djelo može biti od tri mjeseca pa do tri godine zatvora.

Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram)
Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram)