Moderna Pepeljuga

Odrasla je u teškom siromaštvu, danas ima milijune, a bivši muž zbog njezine je bešćutnosti završio na liječenju

Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Getty Images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova (Foto: AFP) +1 Natalia Vodianova (Foto: AFP) Galerija

Supermodel Nataliju Vodianovu zbog teške životne priče mediji nazivaju Pepeljugom.

37-godišnja manekenka rođena je u ruskom Nižnjem Novgorodu u teškom siromaštvu.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

Radi se o supermodelu Nataliji Vodianovoj, koju su zbog teške životne priče mediji prozvali "Pepeljugom". Naime, Natalia je rođena u malom selu u kojem je živjela sa samohranom majkom i autističnom sestrom, a od malih nogu ljepotica je radila s majkom na tržnici, gdje je prodavala voće i povrće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Ipak, ljepota ju je spasila, kao i cijelu njezinu obitelj, a danas dotična živi u luksuzu te su na njezinu bankovnom računu milijuni dolara. Modni agent primijetio ju je na toj istoj tržnici na kojoj je radila, nakon toga Natalia se sa svega 17 godina odselila u Pariz, a do 20. godine imala zaradu od oko 20 milijuna dolara.

U tom periodu upoznala je i svog prvog muža, bogatog biznismena Justina Portmana na jednoj gala večeri u Parizu 2001. godine i iste se godine udala za njega, i to u 8. mjesecu trudnoće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Par je bio u braku do 2011. godine, a manekenka mu je rodila još dvoje djece. Iako su uvijek izgledali sretno i zaljubljeno, Justin je priznao kako mu je nakon razvoda bila potrebna rehabilitacija.

"Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovno budemo obitelj", otkrio je jednom prilikom povrijeđeni milijunaš, no Natalia je već uplovila u vezu s milijarderom Antonijem Arnaultom, s kojim je dobila još dvoje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Iako je par i dalje zajedno, Ruskinja se ovih dana u Cannesu provodi bez partnera, a pojavila se na premijeri filma "La Belle Epoque" u raskošnoj rozoj kreaciji te, kao i uvijek, s minimalno šminke.

Manekenka često sudjeluje u humanitarnim akcijama te pomaže mladim djevojkama koje su u sličnim situacijama kao što je nekad bila ona, a svakako je pohvalno to da nije zaboravila odakle je i iz kakvih uvjeta došla...

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +4 Iva jerković (Foto: instagram) Celebrity Iva se odavno povukla s modnih pista, ali da je i dalje prava ljepotica, pokazala je u ovoj seksi haljini ''spavaćici''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene