Tek sada, 35 godina poslije, patolog je priznao propuste.


Patolog Thomas Noguchi nedavno je na sudu promijenio iskaz, i tako ponovno uzburkao duhove. Naime, radio je na slučaju utapanja slavne glumice Natalie Wood. Dok je prije više od 30 godina izjavio da je njena smrt nesretni slučaj, danas Thomas kaže: 'Natalie Wood je ubijena'.

Vezani članci PR Profil Pawel Pawlikowski Promocija i slavlje filma na na prvom Ponta Lopud Festivalu, neće ga propustiti ni slavni oskarovac!

Noguchi je 1981. pregledao tijelo glumice, a sada je priznao da je napravio propu ste jer nije htio uzburkati vodu, piše RadarOnline. Nije analizirao uzorke tkiva ispod njenih noktiju, a kojisu mogli otkriti da se Natalie od nekog branila. Glumica je 1981. godine krstarila kraj otoka Catalina, u društvu supruga Roberta Wagnera i glumca Christophera Walkena, s kojim je tada snimala film.

On o nesreći nikad nije htio govoriti. Tada 51-godišnji Wagner bio je sumnjiv, no oslobođen je sumnji da je ubio suprugu. Tijelo slavne Natalie nasukano na plaži našla je tada obalna straža. U krvi su joj nađeni alkohol i opijati, na rukama masnice, a na obrazu porezotina.

Kapetan broda na kojem se tada ekipa vozila priznao je 2011. da je lagao u prvotnom iskazu. Rekao je kako su se burno svađali - prvo Wagner i Walken, a potom i Wagner i Natalie. Walken je tada već spavao, dok su se Wagner i Wood nastavili svađati. Priznao je potom Wagner svađu s Natalie, ali rekao je da za njenu smrt nije kriv.

Zanimljivo je da je Natalie kao djevojčici navodno ruska vidovnjakinja prorekla slavu i uspjeh, ali ju je i upozorila neka se čuva vode. Upravo zbog toga Natalie se panično bojala vode, što je potaklo dodatnu sumnju da bi se sama otisnula malim čamcem na pučinu.