Natalie Portman je sa suprugom i djecom otišla u Australiju zbog snimanja novog filma o Thoru, a fotografi su ih uhvatili u obiteljskom danu na plaži.

Galerija


Glumica Natalie Portman preselila se s obitelji u Australiju u rujnu prošle godine zbog filma "Thor: Love and Thunder", a čini se kako uživa provodeći vrijeme u ljetnim mjesecima.

Vezani članci Megan Fox (Foto: Instagram) Na vrhu popisa najljepših žena 2019. prirodne su ljepotice, ali i jedna koja je izgled korigirala operacijama Natalie Portman (Foto: AFP) Nema prebujan dekolte, ali je samouvjereno stigla na crveni tepih s prorezom do pupka

Sunčani dan iskoristila je za uživanje na plaži u Sydneyju te je sa suprugom Benjaminom Millepiedom i kćeri Amalijom (3) pobjegla od kamera barem na neko vrijeme. Sa kćerkicom je skupljala školjke na plaži, a pokušavala je ostati što više nezapažena. Lice je sakrila iza sunačnih naočala, a na sebi je imala ležernu ljetnu kombinaciju.

Natalie je u nekoliko intervjua već rekla kako se veseli novom filmu o Thoru. "Bit će to prava avantura, film je jako zabavan", komentirala je nedavno. Drago joj je što je u Australiju s njom otišla i njezina obitelj.

Natalie i Benjamin inače su se upoznali na setu filma "Crni labud", a vezu su započeli ubrzo nakon toga. Glumičin suprug je koreograf i zbližili su se dok su zajedno radili na njezinim pokretima u filmu. Godinu kasnije Natalie je rodila njihovog sina Alepha (9), a u veljači iste godine osvojila je i Oscara za film na kojem je upoznala ljubav svog života.

Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

Meghan Markle je muka u želucu od onoga što se uskoro najavljuje, hoće li to stvarno biti njezin kraj?