Mladolik izgled

Zbog prirodne ljepote na listama je najljepših žena svijeta, a to najbolje pokazuje u izdanjima bez imalo šminke

Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: Getty Images) Eva Longoria i Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: Screenshot Youtube) Natalie Portman i Benjamin Millepied (Foto: Getty) +0 Natalie Portman (Foto: AFP) Galerija

Glumica Natalie Portman još jednom je pokazala svoju prirodnu ljepotu i zašto ju uvijek uvrštavaju na popise najljepših žena koje svoje tijelo nisu podvrgnule estetskim operacijama.

Glumica Natalie Portman snimljena je na ulicama Sydneyja u ležernom izdanju i bez imalo šminke na licu pokazala te koliko mladoliko izgleda s 39 godine i da bore očito nisu njezin problem.

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

Natalie je snimljena u kratkim traper hlačama, majici kratkih rukava i tenisicama dok je na glavi nosila slamnati šešir. Takva se u društvu kćeri Amalije otputila na sladoled, a nije zaboravila ponijeti ni zaštitnu masku za lice koju je stavila čim je izašla iz svog luksuznog terenca.

Glumica u Australiji boravi posljednjih nekoliko mjeseci i to zbog snimanja novog nastavka filma "Thor: Love and Thunder", a jedno je vrijeme boravila i u Byron Bayu gdje živi Chris Hemsworth s kojim u njemu glumi i koji joj je dobar prijatelj.

Inače Natalie se već nekoliko puta našla na popisu naljepših žena kao prirodna ljepotica koja nije radila nikakve estetske zahvate i korekcije na tijelu i licu. Njezina pojavljivanja na crvenim tepisima gotovo uvijek izazovu divljenje, a za modne kombinacije dobiva pohvale. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene