Opa Natalie

Divlja mladost: 'Opijala sam se, a da za to nitko nije znao'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa glumica živjela je divlje u mladosti, ali to nitko nije znao jer nije bilo društvenih mreža koje bi pratile svaki njen korak.

Natalie Portman otkrila je za 'Marie Claire' neke detalje iz svoje mladosti koje je do sada skrivala. Natalie je jedna od rijetkih glumica koja je karijeru započela kao djevojčica, a još je uvijek uspješna.

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

Oskarovka otkriva kako je sretna što je odrastala u vremenu bez društvenih mreža putem kojih se danas doslovno može pratiti svaki korak poznatih osoba.

Sve je izgledalo savršeno, a onda je pobjegla s vjenčanja!

'Bio je to sretan period, bez Facebooka, Twittera i Instagrama, izlazila bih s prijateljima i opijala se a da to nitko nije znao', rekla je Natalie.

Osvrnula se i na neravnopravnosti u Hollywoodu kada su u pitanju honorari glumaca. Muškarci zarađuju daleko više: 'Postoji nevjerojatna razlika u plaćama između muškaraca i žena. Titanic je bio ogroman hit, Leonardo je nakon toga zarađivao 20 milijuna po filmu, ali ne i Kate. Ipak, čini se kako se stvari mijenjaju', rekla je Natalie.

'Mnogo sam toga napravila i mislim da je vrijeme da isprobam nešto novo poput režiranja'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene