Kraljica Amidala

'Ni jedan redatelj nije želio raditi samnom'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica progovorila o tome kako su joj 'Star Wars' filmovi gotovo uništili karijeru.

Natalie Portman glumila je kraljicu Amidalu u tri prednastavka franšize 'Star Wars'. Iako su fimovi bili itekako uspješni, Natalie tvrdi kako su joj gotovo uništili karijeru.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth Sjećate se ovog? Miljenik žena objavio dosad neviđene snimke u neobičnom izdanju pa se našalio na svoj račun, dužan mu nije ostao ni zgodni brat

'Nakon uloge Amidale, svi su mislili da sam grozna glumica i jednostavno nisam mogla pronaći novu ulogu, ni jedan redatelj nije htio raditi samnom', požalila se glumica.

2001. godine glumila je u predstavi 'Galeb' međutim istovremeno su izišli 'Ratovi zvijezda', i oni koji je nisu imali prilike gledati u predstavi došli su do zaključka kako uopće ne zna glumiti. 

Iako je glumila u filmovima koji su bili hitovi i imali najveću zaradu na kino blagajnama, jednostavno nije mogla dobiti novu ulogu.

Ipak, malo po malo, na preporuke nekih prijatelja s kojima je surađivala, došla je do novih uloga. Za onu u filmu 'Crni labud' 2010. dobila je i Oscara.

Zvijezda filmova o Thoru, nedavno je odbila ulogu u biografskom filmu o Steve Jobsu, ali će se uskoro pojaviti u filmu 'Knight Of Cups' uz  Christian Balea i Cate Blanchett.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene