Pjevačica Natalie Imbruglia otkrila je da čeka svoje prvo dijete.

Galerija


Australska pjevačica Natalie Imbruglia trudna je u 45. godini! To joj je prva trudnoća, a trbuščić je uspjela jako dugo sakrivati od paparazza

Vezani članci Slika nije dostupna 'Loše sam jer povraćam i deset puta dnevno' Slika nije dostupna Pjevačica otkrila: 'Maternica mi vrišti 'HOĆU PONOVNO'!'

Sretnu vijest Natalie je otkrila na Instagramu, gdje je objavila fotku sebe kako gladi svoj trbuh, a može se primijetiti kako je trudnoća već poodmakla. 

Natalie je ovo prva trudnoća, a put do željenog djeteta nije bio ni brz ni jednostavan. Naime, Natalie je zatrudnjela pomoću umjetne oplodnje doniranom spermom. 

Natalie je odabrala donora sperme te se odlučila sama zakoračiti u jedan od najvećih izazova života – majčinstvo. Da je sretna, dokazuje njezina fotka na kojoj sa smiješkom na licu u haljinici životinjskog printa pozira sa svojim trbuščićem, nježno ga gladeći. 

"Nisam progutala lubenicu! Čekam prvo dijete koje bi trebalo stići najesen. Svima koji me znate poznato je da mi je to dugo bila velika želja i sretna sam što mi je pružena mogućnost zatrudnjeti putem umjetne oplodne i donora sperme. Ništa više o toj temi neću reći javno", napisala je.

Pjevačica u prošlosti nije imala sreće u ljubavi, što može objasniti njezinu odluku da začne s doniranom spermom. Bila je u dugogodišnjoj vezi sa zvijezdom serije "Prijatelji" Davidom Schwimmerom kasnih 90-ih, a 2003. se udala za glazbenika Daniela Johnsa. 

Par se odlučio razvesti 2008., nakon pet godina braka, navodeći da je previše razdvojenosti zaslužno za urušavanje njihova odnosa. 

Tijelo bujne crnke koju ljubi najslavniji nogometaš svijeta izgleda savršeno iz svakog ugla