32-godišnja Natalie Halcro svjetsku slavu postigla je u trash reality showu "WAGS", a otad masno zarađuje na dijeljenju privatnog života sa znatiželjnom javnošću.

Galerija


Natalie Halcro reality je zvijezda, influencerica te najbolja prijateljica Kim Kardashian.

Vezani članci Kim Kardashian Iako voli fotošop te je obline dorađivala kod kirurga, i dalje su joj fotke s plaže božanstvene Izabel Kovačić Izabel još jednom hrabro pokazala lice bez šminke: "Da barem izgledam kao ti!"

32-godišnja crnokosa ljepotica od 4. je veljače i majka djevojčice koju je napokon pokazala milijunima obožavatelja na Instagramu.

Natalie je objavila fotografiju iz bolnice na s full make-upom, pored koje je jednostavno napisala: "Dobro došla na svijet, djevojčice. Moje je srce puno."

Kćeri je dala ime Dove, a malena već ima svoj profil na Instagramu, što nimalo ne čudi jer, koliko god se mi zapravo čudili, neki ljudi na tome zarađuju milijune dolara.

Brojne Natalieine prijateljice, poput Kim i Khloe Kardashian, Larse Pippen i Paris Hilton, odmah su joj čestitale na prinovi, no zasad je nepoznato tko je otac malene. Naime, zvijezda Instagrama trudnoću je potvrdila tek u studenom, kada je već bila u 29. tjednu.

Ipak, posljednji je muškarac s kojim se povezivalo Natalie model i glumac Aygemang Clay, no šuškalo se i kako par stalno prekida pa se miri. U svom reality showu Natalie je često govorila o divnom muškarcu za kojeg su joj se javili osjećaji, no često je isticala i kako joj je karijera trenutačno na prvom mjestu.

Što se točno događa, znaju samo ona i otac djeteta. No s obzirom na to da masno zarađuje na dijeljenju privatnog života sa znatiželjnom javnošću, vjerujemo da će i publika uskoro saznati detalje. 

Pretučena bivša zaručnica Vladimira Klička vrištala ispred svog doma: "Ubio je boga u meni"