Natalia Vodianova 2011. godine rastala se od aristokrata Justina Portmana te se zaljubila u Antoinea Arnaulta, a sada će i oni stati pred oltar.

Galerija


Natalia Vodianova, 37-godišnja Ruskinja koja je svijet pokorila svojom ljepotom i postala jedan od najprepoznatljivijih modela 2000-ih, uspjela se izvući iz teške bijede i siromaštva zahvaljujući svom izgledu, a danas su dani oskudice daleko iza nje. 

Vezani članci Natalia Vodianova (Foto: Getty) Ljepota ju je spasila od siromaštva: Nevjerojatna životna priča ljepotice koja je predstavila pehar u finalu Natalia Vodianova (Foto: Getty) Od teškog siromaštva do milijardi u Parizu: Ruska ljepotica ima brutalnu životnu priču

Djetinjstvo je provela radeći na tržnici, a tamo ju je primijetio modni agent koji ju je uveo u svijet mode te joj s godinama omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo sanjati. Natalia se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 milijuna dolara.

Titula jedne od najplaćenijih manekenki svijeta uvela ju je u svijet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Justina Portmana, s kojim ima i troje djece. 

Njihov brak potrajao je devet godina, a Justin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon prekida morao potražiti stručnu pomoć zbog psihičkog sloma koji je doživio zbog rastave od ljepotice. 

Natalia je pak smjelo krenula dalje sa životom, a čini se kako je sad ponovno pronašla pravu ljubavnu sreću. Naime, već 2011., kada se i razvela, se zaljubila u milijardera Antoinea Arnaulta, s kojim sada ima i dvoje djece. Par je danas jednako, ako ne i više zaljubljen kao i prvog dana pa su se upravo i zaručili. 

Antoine je inače vlasnik luksuznog brenda Berluti te sin Bernarda Arnaulta, osnivača LVMH-a, francuskog multinacionalnog konglomerata koji ispod sebe ima brojne luksuzne brendove. Arnaultovo se bogatstvo procijenjuje na 84 milijarde dolara, što ga čini trećim najbogatijom čovjekom na svijetu. 

Lile u korzetu koji joj je jedva obuzdao bujne grudi, fanovi ne mogu odoljeti: "Udaj se za mene"

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz