Natalia Barulich na Instagramu je objavila novu fotografiju s Neymarom.

Galerija


Američka manekenka hrvatskih korijena 28-godišnja Natalia Barulich objavila je na Instagramu novu fotografiju s jednim od najboljih nogometaša svijeta 28-godišnjim Neymarom i tako još jednom potvrdila glasine o njihovoj ljubavi.

Vezani članci Jennifer Lopez Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao! Natalia Barulich Španjolski mediji raspisali se o Neymarovoj djevojci, pišu da je kći zagrebačkog biznismena

"Nikada ne shvaćajte život preozbiljno", napisala je Natalia na fotografiji na kojoj pozira u Neymarovu zagrljaju u jednom od pariških restorana u kojem su se očito dobro zabavljali.

O njihovu se odnosu već mjesecima šuška, a kao prva potvrda njihove navodne veze stigla je naslovnica ruskog izdanja magazina GQ za koju su zajedno pozirali. Natalia je nakon toga na svom Instagramu objavila nekoliko zajedničkih fotografija i posvetila mu rođendansku čestitku, što je svima bilo dovoljno da zaključe da su ljubavni par.

No nije Neymar jedina zvijezda koja je pala na Natalijine čari. Naime, njezin je bivši dečko 26-godišnji kolumbijski pjevač Maluma, koji je baš Neymaru nekada bio najbolji prijatelj, a s kojim se nije razišla u najboljim odnosima. Natalia je s Malumom bila i u Hrvatskoj na ljetnom odmoru prošle godine kada su uživali zajedno u Dubrovniku. 

On u svojoj pjesmi "Hawaii" spominje bivšu djevojku koja ga je ostavila da bi se fotografirala s drugim za društvene mreže, no tvrdi kako tu nije riječ o Nataliji, što mu gotovo nitko ne vjeruje jer kažu da je ona glavni krivac za prekid velikog prijateljstva. 

 

Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu