Je li se isplatilo?

Fatalna Natali uspjela je natjerati Josipa da ju sam čeka u kapelici dok se preznojava i grči

Natali Lauc (Foto: Nova TV) Natali Lauc (Foto: Nova TV) nova tv 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Lauc (Foto: Nova TV) Ženim sina, Natali (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Ženim sina, Josip i Natali (Foto: Screenshot) Galerija

Natali Lauc gledali smo kao finalisticu showa "Ženim sina?" koja je uspjela očarati Josipa Kotlara.

Iako su zajedno ponijeli prsten u showu "Ženim sina?", Natali Lauc otkrila nam je što zapravo misli o Josipu Kotlaru i njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz POGLEDAJTE URNEBESAN TRENUTAK Poduzetni šarmer koji je nedavno javno tražio ženu svog života zbog prvog je poljupca djedu ukrao auto!

Natali je bila jedna od finalistica, koju je na kraju krajeva Josip Kotlar i odabrao te joj dao šansu da i ona sama donese odluku o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Naime, za razliku od ostalih kandidata koji su imali potpunu kontrolu nad prstenom, Josip je konačnu odluku odlučio prepustiti Natali – kazao je da će ju čekati, a na njoj je hoće li doći.

"Ne želim nikakve backup planove, nikakve druge cure. Ako ne dođe, ostajem sam pred oltarom ostavljen, takva mi je sudbina i idem doma", odlučan je bio Josip, a svojim potezom iznenadio je i mamu Suzanu.

Nakon nekog vremena čekanja, preznojavanja i grčenja Natali se pojavila, a Josipovoj sreći nije bilo kraja.

"Nakon svega je zaslužio da dođem i da mu kažem što mislim", kazala je Natali pred polazak te mu poručila: "Stvarno je dobro što si mi dao vremena da razmislim jer smatram da se nekako previše stvari izdogađalo u kratkom vremenu. Teško mi je bilo i stvarno sam u jednom trenutku mislila da čak i ne bih došla, ali mislim da bi jednog dana kada se sve kamere ugase trebali krenuti ispočetka."

Josipu se Natalina ideja svidjela, a na pitanje što će s prstenom, oboje su se složili da će ga uzeti sa sobom.

"Poprilično sam sretan što možemo čisto i mirno otploviti odavde", presretan je Josip.

S obzirom na sve napetosti koje su postojale, sam kraj showa Natali nije teško pao.

"Nakon svega što se na snimanju dogodilo, nekako mi je i laknulo što je cijela priča došla do kraja", priznala je.

Natali je trebalo neko vrijeme da donese odluku za koju misli da je ispravna, a o Josipu nema loše mišljenje.

"Na kraju svega mislim da Josipa ipak ne mogu vidjeti kao osobu s kojom provodim puno vremena, ali to ne znači da mislim da nije dobra osoba. Stvarno se u showu dobro ponio, isto kao i njegova mama Suzana", priznala je Natali.

Ovu sezonu i tijek događanja svakako je obilježio Natalin odnos s Patricijom, koju je na početku showa doživljavala kao prijateljicu.

"Moj odnos s Patricijom na početku je bio dobar. Puno smo pričale jer smo bile među mlađima i nekako smo se povezale. No ona je izvan kamera, pa čak i pred kamerama pričala o svom privatnom životu i stvarima koje su joj se događale, i onda su krenula neka sažalijevanja prema njoj. Smatram da zbog toga nije bila stabilna u showu ni spremna za njega. Kasnije su se javili ljubomora i neslaganje, tako da je naš odnos na kraju sasvim pukao, počela je provocirati i biti previše sarkastična", zaključila je Natali.

Naposljetku, show će joj u sjećanju ostati najviše po jednome.

"Ekipa je bila sjajna i po tome ću pamtiti cijeli show, bilo mi je jako lijepo sa svima", izjavila je Natali.

Show "Ženim sina? i njegove kandidate pratite na službenoj stranici

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene