Ljetna zabava

Natali Dizdar tulumarila s prijateljima na Zrću: Zablistala u pripijenoj haljini leopard uzorka

Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Damian Denona 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Instagram) +0 Natali Dizdar (FOTO: Pixsell) Galerija

Natali Dizdar s prijateljima je tulumarila na poznatom ljetnom festivalu.

Sezona ljetnih festivala još je uvijek u tijeku, a posjećuju ih i brojne domaće zvijezde. Među njima i pjevačica Natali Dizdar koja je s prijateljima tulumarila u klubu Aquarius na Zrću na Sonus festivalu do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo PR SPKTAKL NA PLAŽI ZRĆE Objavljena imena novih zvijezda koje će nastupiti na paškom Sonus festivalu u kolovozu!

„Tu sam s prijateljima i odlično se zabavljamo. Volim Sonus, svake godine smo tu otprilike u istom sastavu. Ove godine festival ima odličan line-up, super DJ-eve, i drago mi je da sam tu", kazala je Natali.

 

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on

Natali je fotografiju s tulumarenja podijelila na Instagramu, a obožavatelji su je zasuli komentarima i pohvalama na račun izgleda. 

Za tulumarenje je odlučila odijenuti pripijenu haljinicu leopard uzorka i pokazala preplanulu ljetnu put.

Natali je dio ljetnog odmora ove godine provela u New Yorku gdje joj živi dečko i na kratko hrvatske plaže zamijenila američkim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene