nakon objave zaruka

Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli!

Natali Dizdar Natali Dizdar Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: IN Magazin) - 3 Natali Dizdar (Foto: Instagram) +2 Natali Dizdar (Foto: Instagram) Galerija

Natali Dizdar na Instagramu se javila s Paklinskih otoka fotografijom na kojoj izlazi iz mora, a pratitelji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

Pjevačica Natali Dizdar nakon zaruka s dugogodišnjim dečkom Williamom Pergeom uživa na Paklinskim otocima.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

S odmora se javila na svojem Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj izlazi iz mora, a mokri kupaći kostim otkrio je više nego što smo od nje navikli.

"Tirkizni život", napisala je u opisu, a sudeći prema komentarima njezini su je pratitelji jedva dočekali vidjeti u ovakvom izdanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ɴᴀᴛᴀʟɪ ᴅɪᴢᴅᴀʀ (@natalidizdar)

"Uvijek predivna", "Wow", "Prezgodna", "Napokon", "Krasna fotka", nizali su se komplimenti uz emotikone vatre i brojne lajkove.

Natali inače sa svojim novopečenim zaručnikom zadnje dvije godine živi u Londonu, no ljeta uvijek provodi u Hrvatskoj. Vijest o zarukama objavila je na svojem Instagramu uz njihovu zajedničku fotku na kojoj je pokazala i prsten. William je Francuz, a o njemu se ne zna puno više od toga jer pjevačica voli čuvati svoj privatni život za sebe. Ipak, za IN Magazin je jednom progovorila o njemu.

"Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma", izjavila je.

Podsjetimo, Natali se proslavila u showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", koji se emitirao 2003. godine i koji je kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj obarao rekorde gledanosti, a od tada je izgradila uspješnu glazbenu karijeru.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +27 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari uskočila u najmanji mogući bikini i napravila potpunu pomutnju: "Ne mogu, gasite Instagram!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene