Jednom godišnje Amerikanci naprave show koji oduševljava cijeli svijet!


Brojna slavna imena su u prošlosti zabavljale milijune Amerikanaca za vrijeme Superbowla. Glavna zvijezda posljednjeg Superbowla bila je Beyonce, a u veljači 2014. godine će biti, kako je najavljeno - Bruno Mars!


>> Bruno Mars će pjevati u poluvremenu Superbowla
Vezani članci Mary J Blige Proslavila 50. rođendan u bikiniju kakav se ne bi usudile obući ni upola mlađe djevojke Cameron Diaz, Justin Timberlake Prekid je bio obostran, ali scene u kojima su se kasnije trebali ljubiti zbog posla bile su im neugodne

Madonnin nastup prošle godine također je nezaboravan, a nadmašila ju je jedino već spomenuta Beyonce. Ipak, to nisu jedini pamtljivi momenti prošlih Superbowl natjecanja.

Tijekom 1993. godine nastupio je Michael Jackson. Jedan od najboljih trenutaka tog Superbowla, kažu fanovi, upravo je bilo poluvrijeme.

Za 30. godišnjicu Superbowla, 1996. godine nastupila je i glazbena diva Diana Ross koja je tad izvela čak 10 svojih hitova među kojima i 'Stop In The Name Of Love'.

Tijekom 2001. godine pozornica Superbowla bila je puna zvijezda - N' Sync, Aerosmith, Britney Spears, Nelly i Mary J. Blige. Brojnim fanovima Superbowla i danas je to jedan od najdražih jer je pozornica bila puna pozitivne energije i tada velikih hitova.

I Michaelova sestra, Janet Jackson je imala spektakularan nastup i to 2004. godine. Tad je imala otvor na haljini te je pokazala svoje bujne grudi!

Ne smijemo zaboraviti ni 2006. godinu kad su nastupili The Rolling Stones. Rokeri su svojim nastupom gotovo zapalili stadion, a atmosfera je bila sjajna!

Nastup 2010. godine bio je poseban za sve fanove pravog rocka, ali i one grupe The Who. Pete i ekipa na pozornici su odsvirali 'Pinball Wizard', 'Baba O'Riley', 'Who Are You' te 'Won't Get Fool Again'.DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook