Naše glazbene zvijezde u svojim su domovima snimile nastup za ovogodišnju, virtualnu dodjelu medijske nagrade Večernjakova ruža.

Galerija


Dodjela Večernjakove ruže, najstarije i prestižne medijske nagrade, prvi put u povijesti bit će održana virtualnim putem, nakon što je ona prava svečanost koja je trebala biti održana 20. ožujka odgođena zbog koronavirusa.

Vezani članci Nina Badrić - 2 Nina Badrić objavila emotivnu čestitku: "To je bio najljepši dan u našim životima" Neobični dueti Hrvatske - 14 Neočekivani, a uspješni: Koji su dueti iznenadili hrvatsku glazbenu scenu?

Ovogodišnja dodjela započela je zajedničkim nastupom za pamćenje Leta 3 i Tereze Kesovije koji su snimljeni u njihovim domovima, a emotivnom su ju izvedbom začinili i klapa Sebenico zajedno s Tonijem Cetinskim. Psihomodo pop poručio je svima da ne brinu svojim hitom "Sve će biti u redu". Nina Badrić svojom je izvedbom opravdala status jedne od domaćih diva koja je prije nešto više od mjesec dana napunila i zagrebačku Arenu.

Svi nastupi snimljeni su unaprijed kako bi sve bilo u skladu s uputama Nacionalnog stožera za ponašanje tijekom pandemije koronavirusa.

"Provjereno" dobitnik Večernjakove ruže, Ivana Paradžiković javila se uživo: "Srce mi je kao kuća, hvala!"