Uveličale događanje

Domaće zvijezde iz svojih domova nastupile na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naše glazbene zvijezde u svojim su domovima snimile nastup za ovogodišnju, virtualnu dodjelu medijske nagrade Večernjakova ruža.

Dodjela Večernjakove ruže, najstarije i prestižne medijske nagrade, prvi put u povijesti bit će održana virtualnim putem, nakon što je ona prava svečanost koja je trebala biti održana 20. ožujka odgođena zbog koronavirusa.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Ovogodišnja dodjela započela je zajedničkim nastupom za pamćenje Leta 3 i Tereze Kesovije koji su snimljeni u njihovim domovima, a emotivnom su ju izvedbom začinili i klapa Sebenico zajedno s Tonijem Cetinskim. Psihomodo pop poručio je svima da ne brinu svojim hitom "Sve će biti u redu". Nina Badrić svojom je izvedbom opravdala status jedne od domaćih diva koja je prije nešto više od mjesec dana napunila i zagrebačku Arenu.

Svi nastupi snimljeni su unaprijed kako bi sve bilo u skladu s uputama Nacionalnog stožera za ponašanje tijekom pandemije koronavirusa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Medaković Celebrity "Provjereno" dobitnik Večernjakove ruže, Ivana Paradžiković javila se uživo: "Srce mi je kao kuća, hvala!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene