ljubavni jadi

Prvo je bio Tom Cruise, a sad Mick Jagger iz Širokog Brijega, a je li mu to pomoglo da osvoji djevojku o kojoj je pričao?

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Penavić Kristijan Penavić Kristijan Penavić Kristijan Penavić Supertalent: Kristijan Penavić Supertalent: Kristijan Penavić Kristijan Penavić Kristijan Penavić Kristijan Penavić Kristijan Penavić +3 Kristijan Penavić Galerija

Kristijan Penavić je na audicijsku emisiju stigao s pjesmom koju je posvetio jednoj Jovani iz Prijedora, a u polufinalnoj emisiji otkrio je nastavak njihove priče.

Kristijana Penavića iz Širokog Brijega nakon audicijskog nastupa na Supertalentu svi su počeli uspoređivati s Tomom Cruiseom, a ovoga se puta došao predstaviti i u polufinalu.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

"Ajme, je me ponijela emocija, tek kad sam gledao na televiziji, shvatio sam da sam mogao malo sporije. Pjesma je brza sama po sebi, ali mene je malo i trema ponijela, no mislim da je bilo OK. Nisam imao osjećaj da sam na bini, bio sam u svojoj glavi u sobi pred ogledalom. Ja sam bio u transu, tek kasnije sam shvatio što se dešava", rekao je Kristijan uoči svojeg drugog nastupa.

Na audiciji je rekao da svoj nastup posvećuje jednoj Jovani iz Prijedora, koja je trebala doći na polufinale, ali kako je objasnio, iz osobnih razloga ipak nije mogla doći. "Malo sam tužan, ali što je tu je, moramo dalje", zaključio je.

"Zanima me prvo znaš li koliko puno čučiš tijekom nastupa, a što se tiče pjevanja, meni je bilo super. Energično, nabrijano", zaključio je Davor. "Cijeli nastup je bio kao da si nakon onog audicijskog dijela odradio turneju po cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Na audiciji si bio sramežljiv, a sad si došao kao Mick Jagger. Ništa ti se od skakanja nije čulo na glasu, ali moram ti reći da mi je audicija bila bolja", poručila mu je Martina.

"Drugačiji mi je bio nastup od audicijskog, jako dobro", kratak je bio Janko. "Sto puta bolje nego na audiciji. Na audiciji te nisam mogla poloviti, a sad kada radiš s bendom, top je bilo. Sada tvoja energija nije izgledala besmisleno. Ti moraš shvatiti da ja tebe razumijem, i pjesma je dobra zaista. Stari, ovo je fakat dobro. Što je s Jovanom?" na kraju mu je rekla Maja.

Podsjetimo, Kristijan od svoje sedme godine svira gitaru, a intenzivno je počeo svirati kada je upoznao jednu djevojku, koja mu je na kraju slomila srce.

''Tada sam pisao pjesme samo o njoj, drugi su mi rekli da mi ne valjaju te pjesme, ali meni su se sviđale. I onda sam izašao iz tog filma, slomila mi je to mlado naivno srce, sad sam krenuo u teretanu pa me to discipliniralo. Zbog jedne male plave sam napisao pjesmu i dosta ljudi je to pogledalo, ona je napravila Instagram, ali nije prihvatila moj zahtjev, no zapratila me jedna druga djevojka, nakon čega sam napisao Princezu i s njom došao na Supertalent'', ispričao je Kristijan na audiciji.

Pjesmu je posvetio Jovani iz Prijedora. "Jako je lijepa, upoznali smo se online, ona me nagovorila da dođem na Supertalent, a upoznat ćemo se uživo ako ovo prođe'', priznao je onda.

Nisu se još upoznali.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 5 Oleg Tatarynov - 8 Oleg Tatarynov - 4 Maja Šuput, Oleg Tatarynov +31 Oleg Tatarynov - 9 Celebrity Šuput vrištala zbog prezgodnog ''rođaka'' koji se okupao pred kamerama: ''Pa daj me nemoj, najseksi nastup koji sam vidjela!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene