Jennifer Lopez svojim je nastupom zapalila atmosferu dodjele Grammyja, ali i društvene mreže.

Galerija


Pjevačica Jennifer Lopez zapalila je svojim seksi nastupom pozornicu dodjele glazbenih nagrada Grammy koja je održana s noći u nedjelju na ponedjeljak u Los Angelesu.

Vezani članci Jennifer Lopez i Emme Maribel Muñiz Kritizirala ga: Nastup Jennifer Lopez na Super Bowlu bio je "pljuska Trumpu" preko malih ekrana Demi Lovato Pjevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika je ustala i zapljeskala joj

U blještavoj modnoj kombinaciji pokazala je sjajnu tjelesnu formu i oblikovano tijelo na koje je itekako ponosna. 49-godišnja Jen privukla je pažnju svojim nastupom koji je zapravo bio posveta naslijeđu izdavačke kuće Motown, s kojom su dosad radili samo glazbenici tamne puti. Jennifer je prva "bijela" pjevačica kojoj je to pošlo za rukom, što je uzrujalo određene pojedince na društvenim mrežama i izazvalo negativne komentare.

Jennifer su se pozornici pridružili Alicia Keys, Ne-Yo te Motownova legenda Smokey Robinson, koji je dodatno zapalio atmosferu, a prije nastupa i sam je stao na Jenniferinu stranu.

"Motownova glazba namijenjena je svima. Svima. Tko je toliko glup da protestira protiv Jenniferine i Motownove suradnje?" pitao se Smokey. 

Svoj nastup prokomentirala je i sama Jenny. 

"Glazba nas sve inspirira. Bilo koja vrsta glazbe može inspirirati bilo kojeg glazbenika. Ne možete reći ljudima što da vole. Ne možete reći ljudima što mogu ili ne mogu raditi, što bi trebali ili ne bi trebali pjevati. Morate raditi ono što vam je u srcu", izjavila je za  Entertainment Tonight te dodala kako je nastup posvetila majci. 

Njezin nastup s odobravanjem i sa smiješkom na licu pratio je i sam osnivač Motowna, 89-godišnji Berry Gordy. 

No važno je to da je publika u dvorani uživala u Jenniferinu nastupu kojim je još jednom ispisala povijest dodjele Grammyja. 

Holivudski glumac u šoku nakon poteza novopečene supruge: "Učinila je to bez imalo razmišljanja"

Omiljeni glumac dobio dijete u 70. godini, 34 godine mlađa supruga rodila je dječaka

Prošlo je puno vremena otkako je Kate negdje ukrala show, ali uspjelo joj je vratiti se u centar pažnje, i to kako!