Nezgoda koja se pamti

Zašto se njezina bradavica spominje još i danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastup Janet Jackson i Justina Timberlakea pamti se i nakon deset godina, a sve zbog jedne malene nezgode.

Cijelo jedno desetljeće prošlo je od Super Bowla odnosno finala prvaka američke profesionalne lige NFL, u čijem su poluvremenu nastupili Janet Jackson i Justin Timberlake. No, njihov se nastup pamti i dan danas!

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) poduža poruka Justin Timberlake se nakon skoro 20 godina ispričao Britney Spears: "Stalo mi je i znam da sam pogriješio"

Naime, Justin je završio pjesmu stihovima 'better have you naked by the end of this song', posegnuo za remenom na kostimu pjevačice, potegnuo ga i na stotinku sekunde otkrio njezinu bradavicu. Janet se brzo pokrila, ali šteta je već bila učinjena.

Bio je to veliki skandal (nazvan “Nipplegate”) koji se dugo razvlačio po medijima i nakon što se dvojac ispričao zbog, navodnog, nesretnog slučaja. Dakako, veliki interes javnosti za cijeli slučaj opravdavamo činjenicom da se, gotovo kao i samoj utakmici, velika važnost pridaje svečanom pjevanju nacionalne himne prije početka te nastupima glazbenika tijekom poluvremena.

Trenutak je to koje iI same glazbene zvijezde priželjkuju stoga ne čudi trud svake od njih da ostavi poseban dojam. Tako se poprilično naglas govorilo da je skandalozan završetak nastupa Janet i Justina bio planiran.

Nedavno se također spektakularno najavljivala reklama Soda Streama sa seksi Scarlett Johanson u glavnoj ulozi. Kontroverzna se reklama trebala prikazati u poluvremenu Super Bowla, no u zadnji čas se od toga odustalo zbog uvredljivog sadržaja reklame.

Kako god bilo, Amerikancima se mora priznati da zaista imaju smisla za showbiz koji je, u ovom slučaju, savršeno sjedinjen sa sportom, a hoće li ovogodišnji nastup Brune Marsa I grupe Red Hot Chili Peppers nadmašiti zasjeniti nastup prije deset godina – saznat ćemo sutra.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene