Umjesto da naslovnica sa Serenom Williams bude hvaljena, ona je izazvala bijes javnosti.

Galerija


Tenisačicu Serenu Williams časopis GQ proglasio je Ženom godine.

Vezani članci Alemka Markotić proglašena ženom godine 2020. Markotić proglašena ženom godine 2020.: "Sve svoje znanje usmjerila je na očuvanje zdravlja ljudi" Jonah Hill - 1 Ništa ga nije obeshrabrilo da pokuša svladati valove na dasci, ali njegova faca ipak govori sve

Tako je jedna od najuspješnijih tenisačica svijeta dobila svoju naslovnicu kao i muškarci godine kojima su proglašeni glumci Jonah Hill, Henry Golding i Michael B. Jordan.

No umjesto da naslovnica bude hvaljena na sve strane, ona je izazvala lavinu negativnih komentara, jer dio javnosti smatra kako je časopis epski uvrijedio Serenu.

Naime, na naslovnici je prekrižena riječ muškarac, a iznad nje dopisano žena i to pod navodnicima. Iako vjerujemo kako su urednici samo nastojali biti kreativni, ispalo je kao da su uvrijedili sportašicu na račun izgleda zbog navodnika.

Podsjetimo, Serenu su zbog mišićavog tijela često podrugljivo nazivali muškarcem, kao i njezinu sestru Venus pa je ovaj potez bio vrlo nepromišljen od strane časopisa. Zanimljivo, kada je istu titulu ponijela izraelska glumica Gal Gadot, navodnika nije bilo.

Niti jedna strana još nije reagirala. 

Pjevačici očito ne smeta što izgleda identično kao njegova bivša, jer su konačno potvrdili vezu

Smatra se dobrim zavodnikom, a ime ne bi mijenjao: ''Jedini ga u Hrvatskoj imam, ponosan sam na njega''