Nakon Splita, "Naša bila štorija" predstavljena je u četvrtak navečer u zagrebačkoj Ciboni. Vokali su bili sjajni, priča dobra i glazba odlična. No, iako je ekipa odradila dobar posao, produkcija jednostavno nije štimala.


U Zagreb je stigla dugoočekivana i najavljivana "Naša bila štorija". Zvjezdana ekipa mjuzikla, iza kojeg se kriju imena kao što su Severina, Goran Karan, Danijela Martinović - bili su poziv na spektakl. Ipak, izgleda da je štednja na produciji pomalo pokvarila sjajan dojam koji su izazvali zvučni izvođači.

Vezani članci Igor Kojić Znakovite riječi Igora Kojića u burnom tjednu: Objasnio što on misli o poluistinama Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan"

Već prije same izvedbe Naše bile štorije zapelo je u samoj organizaciji - naime, nigdje nisu bili označeni sektori i redovi za posjetitelje. No, tu nije bio kraj s problemima. "Scena je bila loša i siromašna. Cibona nikako nije prostor za ovako nešto. Dobra je priča, odlična glazba te prelijepi vokali! Sve je pokvarila loša produkcija", rekla nam je jedna posjetiteljica.

I doista, čini se da se odlična priča pomalo pokvarila štednjom. "Ovako nešto trebalo se održati u Lisinskom. Da se ovako nešto radilo na takvoj sceni, s pravim ozvučenjem, bio bi to pravi spektakl", dodala je naša sugovornica.

Unatoč svemu, ekipa je dobila veliki pljesak - i to zasluženo, jer su kao pravi profesionalci odradili svoj dio posla i oduševili svojim vokalima.