Ne samo supruga nogometaša

Ljupka iskreno: 'Naš brak je preživio brojne krize'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok suprug trenutačno igra za Sanfrencce Hiroshima, Ljupka se povremeno bavi modelinog te dizajnira krpice za liniju Jolie Petite.

Manekenka Ljupka Gojić Mikić do 30. godine uspjela je postati uspješna manekenka, dizajnerica, ali i supruga i majka. Danas živi na relaciji Hrvatska - Japan, a s njom su na putučesto i dvije kćerkice JanaSienna i Mila Amelie koje je dobila u braku s nogometašem Mihaelom Mikićem.

>> 'Nema li u kafiću štrudl z višnjama, ne idem na put!'

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrila svoju intimu 'Svoje ljubavne scene snimam svaki dan'

U intervjuu za Story Mila je komentirala kako ne misli da je bila premlada kad se udala sa 23 godine. 'Ne mislim da sam bila premlada. Možda sam bila previše zrela? Posao mi je pružio novu perspektivu i drukčije poimanje godina, svijeta i osjećaja', objašnjava.

Kako će ona i suprug 2013. proslaviti 7. godinu braka, za koju mnogi tvrde da je kritična, Ljupka ni najmanje ne strahuje od loših prognoza. 'U ljubavi svaki dan može biti kritičan, neprestano se izmjenjuju usponi i padovi. mImam osjećaj da smo već na početku prošli bezbroj testova. Najveća prepreka nam je to što smo na različitim kontinentima. Potrebo je puno snage i strpljenja, posebno s dvoje djece', objašnjava Ljupka u intervjuu za Story.

>> Odmor iz snova: Ljupka i suprug pokazali kako uživaju u Dubaiju!

Iako se kaže kako se partneru može bezrezervno vjerovati, na pitanje može li se ikome slijepo vjerovati, Ljupka odgovara: 'Nisam jedna od onih koje bi stavile ruku u vatru za ikoga. Nema ideala i ne vjerujem u iluzije. Prilično sam prkatična. Vjerovati možete, ali kako kontrolirati sve što život nosi sa sobom?'

Priznaje kako ona i Mihael nisu konvencionalan par te se još nisu skrasili na jednoj zajedničkoj adresi, ali to svakako planiraju u budućnosti. Lijepa manekenka dodaje kako priželjkuje još djece u braku s Mihaleom i kaže: 'Iskreno, maštam o velikoj obitelji'.

>> 'Djeca su mi se rugala zbog naočala, razmaknutih zubi i velikih usana'

Ljupka je nedavno na svom Facebook profilu napisala i post u kojem je otkrila kako su joj se druga djeca u školi rugala zbog razmaknutih zubi sve dok nije postala manekenka, a i prilikom ovog intervjua za Story ispričala je zašto se odlučila na jedan takav potez: 'Nemate pojma što sve mlade cure čuju na castingu ispred klijenta. Pričicom na Facebooku htjela sam djevojčicama dati do znanja da i to razdoblje prođe'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene