Na sinoćnjoj premijeri 'Bobočke', za koju je Ecija dobila samo rjieči hvale -glavna akterica bila je jako uzbuđena i sretna.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Tajna je što smo pokazali kako napraviti dobar posao' Slika nije dostupna Koga ljubi zavodnik s malih ekrana?

Glavna i jedina akterica predstave 'Bobočka', Ecija Ojdanić oduševljena je kako je publika prihvatila predstavu,a obožavateljima je otkrila što misli i o novostima u Larinom izboru, gdje tumači ulogu Nele.

>> Nela se sprema za vjenčanje!

'Nela je doživila jedan veliki udarac svom egu, a opet je napravila ogromnu žrtvu iz ljubavi, međutim taman na korak da postane svetica, će tamne mrlje iz prošlosti doći na vidjelo, i opet će biti razapeta na križ, ali sve u svemu, sigurno je zanimljivije, lik se mijenja, mijenjaju se situacije, partneri, i sigurno mi je to dalo vjetar u leđa, entuzijazam koji mi je bio potreban za drugu sezonu', zaključila je Ecija.

Na premijeru 'Bobočke' stigla je i Jagoda Kumrić, Ecijina kolegica iz serija 'Larin izbor', koja je jako ponosna na nju.


'Jako je teško iznijeti monodramu, slično je stand up komediji. Sam si, ako nešto nije dobro,nemaš podršku kolega, sam si, imaš samo pdršku publike. Ali mislim da će ona to super iznijeti jer je ona super glumica, uopće ne sumnjam u njezine sposobnosti', prije same premijere rekla je Jagoda.

Larin izbor gledajte i na Oyo.hr. Isprobajte 7 dana bez naknade na Oyo.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook