Banda Kardashian

Razotkriven: Napokon znamo koji je pravi posao Lorda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oni su reality zvijezde showa 'Keeping Up With Kardashians' no što doista radi otac troje djece koje ima s Kourtney? E pa i to napokon znamo.

Već je godinama dio Kardashian obitelji, Kourtneyin je nevjenčani suprug i otac troje djece, no mnogi se pitaju što Scott Disick doista radi u svojem životu i otkuda mu sav taj novac. E pa sada samo napokon i to saznali u zadnjoj epizodi popularnog reality showa.

Pogledaj i ovo Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Jači no ikad Svi su mislili da mu je ona samo još jedna prolazna avantura, ali on je i dalje ludo zaljubljen u nju

Scott Disick otišao na odvikavanje nakon ludog vikenda u Atlantic Cityju

Okružen luksuznim autima, uvijek ima bunt novčanica od sto dolara, nosi skupocjene satove i markiranu odjeću... nije ni čudno da je posao sumnjiv. Kim, Khloe i Kourtney su ga pratile i saznale kako zapravo preprodaje luksuzne stvari, a dobro zarađuje i za pojavljivanje u noćnim klubovima. Kako je sam jednom prilikom rekao: 'Tko bi prije pomislio da mogu zarađivati od noćnih izlazaka?'

Činjenice koje niste znali o obitelji Kardashian

 

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Lord Disick, kako si je i sam nadjenuo službenu titulu, zapravo je na čelu auto kompanije za luksuzne automobile 'Calabasas Luxury Motorcars'. Njegova draga samo se složila kako je Scott 'njezin misteriozan muškarac'. Hm... pitamo se imaju li Kardashiani popust na automobile?    

 

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

 

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene