Upoznali su se 1981. i oženili sedam godina kasnije. Brak je završen 1993. ali naganjanja po sudovima trajala su 22 godine!


Hollywoodske zvijezde Burt Reynolds i Loni Anderson daleko su poznatiji po svom mučnom razvodu, nego po svojim ulogama.

Vezani članci Općinski prekršajni sud u Zagrebu Sudovi u Zagrebu uveli mjere zaštite zbog koronavirusa, evo što se mijenja u njihovu radu U Split stigao trajekt Marko Polo s putnicima iz Italije Kakva mašta! Muškarac na sudu izmislio priču o koronavirusu da bi odgodio ročište: ''Došao sam iz Italije...''

Par se upoznao 1981. na setu 'The Merv Griffin Show'. Zaljubili su se i sedam godina kasnije vjenčali. Brak je bio kratkov vijeka jer su se razveli već 1993. Ipak, razvod nije bio definitivni kraj. Tek tada je započeo pravi pravni pakao koji je trajao 22 godine!

Zgodna razvedenica: Prekinula šutnju fotkom na Instagramu

Problemi su nastali kada je Loni od Burta tražila da joj isplati pozamašnu količinu novca kojeg on nije imao, čak što više, Burt je objavio bankrot odmah nakon što je primio papire o razvodu.

Njihov odnos postao je javna stvar kojom su se tabloidi naslađivali. 22 godine par se prepucavao i izmjenjivao međusobne optužbe o varanju, zlostavljanju i zanemarivanju.

Sada 22 godine kasnije, rat je napokon završio. Loni je potpisala dokument kojim tvrdi kako joj je Burt napokon isplatio sav novac koji joj je dugovao. S kamatama, Burt joj je isplatio 154.520 tisuće dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook