Dugo je svoje obožavatelje držala u neizvjesnosti, a sada je Severina izbacila i novi hit! Ali to nije sve – tu je odmah i popratni video spot!


Severina svakako zna opjevati hit, a nakon 'Uno Momento' i 'Generale' s Učiteljicama, popularna pjevačica izbacila je i novi singl. Do sada se 'Calimero' čuvao u tajnosti, a Seve je putem svojeg Facebooka premijerno izbacila i video spot. Glazbu i tekst potpisuju Severinini dugogodišnji suradnici Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su još jednom dokazali da vole sve što vole mladi.

Vezani članci Severina Kojić (Foto: Instagram) U 48. godini izgleda kao boginja: Nikad ljepša Severina zapalila Instagram u ultra kratkom šorcu Severina (Foto: Danilo Pavlović) Fanovi kažu da Seve ima novi hit, a ona pjeva: ''Dobra sam od nazad, dobra naprijed, dobra sa svih strana''

'Bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali calimero', jedan je od stihova koji je već otkrila, a sada je i cijela pjesma vani.

Severina o Igoru: 'On je moja ljubav za cijeli život'

'Bojala sam se lavova na snimanju spota, jer su bili strašni, a mariachi su jako loše svirali. Sve u svemu, ovo je najneobičnija pjesma koju sam otpjevala, jedan prosječni dječji narodnjak, koji će postići vanprosječnu gledanost. Desni kuk molim da vam je u pripravnosti, jer rumba tijelo lomi', poručila je Severina. Vrijeme je za Calimero, a nakon što vidite spot pomislit ćete samo na jedno - Seve ima itekako dobar smisao za humor! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook