'Rumba lomi tijelo'

NAPOKON JE VANI Seve poručila: 'Ovo je jedan prosječni dječji narodnjak'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugo je svoje obožavatelje držala u neizvjesnosti, a sada je Severina izbacila i novi hit! Ali to nije sve – tu je odmah i popratni video spot!

Severina svakako zna opjevati hit, a nakon 'Uno Momento' i 'Generale' s Učiteljicama, popularna pjevačica izbacila je i novi singl. Do sada se 'Calimero' čuvao u tajnosti, a Seve je putem svojeg Facebooka premijerno izbacila i video spot. Glazbu i tekst potpisuju Severinini dugogodišnji suradnici Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su još jednom dokazali da vole sve što vole mladi.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

'Bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali calimero', jedan je od stihova koji je već otkrila, a sada je i cijela pjesma vani.

Severina o Igoru: 'On je moja ljubav za cijeli život'

'Bojala sam se lavova na snimanju spota, jer su bili strašni, a mariachi su jako loše svirali. Sve u svemu, ovo je najneobičnija pjesma koju sam otpjevala, jedan prosječni dječji narodnjak, koji će postići vanprosječnu gledanost. Desni kuk molim da vam je u pripravnosti, jer rumba tijelo lomi', poručila je Severina. Vrijeme je za Calimero, a nakon što vidite spot pomislit ćete samo na jedno - Seve ima itekako dobar smisao za humor! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene