Još 2 dana!

Napetost raste, a samo jedan će pobijediti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neizvjesnost je iz sata u sat sve veća! Još samo dva dana do proglašenja pobjednika Oscara 2013. godine!

Koji glumac bi trebao dobiti Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu?

  • Alan Arkin, 'Argo'
  • Robert De Niro, 'Silver Linings Playbook'
  • Philip Seymour Hoffman, 'The Master'
  • Tommy Lee Jones, 'Lincoln'
  • Christoph Waltz, 'Django Unchained'

Ukupno glasova:

Pogledaj i ovo Robert De Niro sretan u ljubavi Robert De Niro ponosno pokazao svoju partnericu s kojom je dobio sedmo dijete, s rukom u ruci stigli su na prestižan događaj!

U nedjelju navečer održat će se 85. dodjela nagrada Oscar, a među brojnim nominiranim filmovima i glumcima, našli su se i neki velikani koji su ove godine nominirani za najbolju sporednu ulogu.

Riječ je o Alanu Arkinu za ulogu u filmu, 'Argo', Robertu De Niru u 'Silver Linings Playbook', Philipu Seymouru Hoffmanu u filmu 'the Master', Tommy Lee Jonesu za ulogu u 'Lincolnu' te Christoph Waltzu za ulogu u 'Django Unchained'.

Tko će sve od slavnih imena osvojiti Oscara 2013. godine te u kojim kategorijama - gledajte uživo na Novoj TV u noći s nedjelje na ponedjeljak (24./25.) od 0:30 sati.


1. Alan Arkin, 'Argo'

U filmu 'Argo', Alan je utjelovio lik Lestera Siegela, filmskog producenta koji se pridružuje CIA kako bi pomogao u spašavanju šestero Amerikanaca zarobljenih u Iranu. Alan je trenutačno jedan od najvjerojatnijih dobitnika jer je 'Argo' dobio sjajne reakcije kritike i publike.

2. Robert De Niro, 'Silver Linings Playbook'

De Niro je u ovom filmu odigrao sporednu ulogu i to oca lika kojeg je utjelovio Bradley Cooper. Robert je u ovom sjajnom ostvarenju zaigrao kao lik sportskog fanatika koji je neko vrijeme proveo u mentalnoj ustanovi te se ponovno privikava na život u zajednici.

3. Philip Seymour Hoffman, 'The Master'

Glumac Philip Seymour Hoffman nominiran je zbog izvanrednog portretiranja Lancastera Dodda, osnivača kontroverzne grupe znane kao 'The Cause'. Zanimljivo je i kako je ovo Philipu četvrta nominacija za Oscara, a već je bio nominiran za 'Doubt' 2008. godine i 'Charlie Wilson's War' 2007. godine za sporedne uloge dok je 2005. godine bio nominiran za glavnu ulogu i to u filmu 'Capote'.

4. Tommy Lee Jones, 'Lincoln'

Legendarni Tommy sjajno je utjelovio lik Thaddeusa Stevensa, moćnog republikanskog kongresnika koji je politički bio aktivan tijekom Lincolnovog predsjedništva.

5. Christoph Waltz, 'Django Unchained'

U novom uratku Quentina Tarantina, Christoph je odigrao ulogu doktora Kinga Schultza, njemačkog lovca na odbjegle kriminalce koji spašava Djanga iz roblja te s njim kreće u avanturu...

Budite i uz Dnevnik.hr jer prenosimo dolazak zvijezda na crveni tepih UŽIVO iz Hollywooda!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene