Duchess Do-Little

Kraljica nije zadovoljna: Kate joj stala na žulj?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upućeni tvrde kako je kraljica Elizabetha nezadovoljna vojvotkinjom Kate.

Kate Middleton zasigurno je miljenica javnosti, ali čini se kako kraljica ne dijeli njihove simpatije. Kate je nakon poroda odlučila napraviti pauzu od izvršavanja kraljevskih obveza, a to se kraljici ni najmanje nije svidjelo.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Kraljica postavlja pravila: Evo koje je zabrane dobila miljenica Kate

Dokaz tome, tvrde izvori bliski kraljevskoj obitelji, je i to što se kraljica nije pojavila na proslavi drugog rođendana svog unuka princa Georgea. Neimenova osoba iz Buckinghamske palače izjavila je za Life & Style magazin: 'To je bila sjajna prilika da kraljica pokaže svoju podršku vojvodkinji. Očito je da između njih postoji napetost u odnosima. Kateina obitelj smatra kako je kraljica tim činom dokazala kako se ne slaže s Kate'.

Kraljica smatra kako Kate ne izvršava svoje kraljevske obveze pa joj je dala nadimak Duchess Do-Little. Kraljica je navodno imala loš dan kada je vojvodkinji dala taj nadimak. Upućeni objašnjavaju kako se radi o generacijskom jazu. Kraljica smatra kako Kate nema razvijen osjećaj za dužnosti pa ju je čak nazvala i lijenom Kate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene