Još jedan u nizu?

Internet poludio zbog novih fotki Willa Smitha: ''Majko mila, što je ovo, skroz se zategnuo, Will koji ne izgleda kao Will''!

Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Galerija

Will Smith posljednjih dana promovira svoj novi film, a korisnici društvenih mreža poslije gostovanja u jednoj od emisija raspisali su se da mu lice izgleda potpuno drugačije.

Gledatelji BBC-ja u srijedu su ostali zatečeni izgledom glumca Willa Smitha, koji se pojavio u jednom showu kako bi promovirao novi film "King Richard". 53-godišnji glumac, poznat po ulozi u seriji "Princ iz Bel Aira", ima vidno drugačiji izgled na posljednjoj snimci, a mnogi korisnici društvenih mreža to pripisuju botoksu.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith i Will Smith Što ih to drži još? Godinama su javnosti predstavljali savršeni brak, a sada je sve izašlo na vidjelo i stvarno nikome ništa nije jasno!

"Što se događa s licem Willa Smitha?", "Will Smith ne izgleda kao Will Smith", "Zaista izgleda čudno", "Will izgleda potpuno drugačije, a prilično sam siguran i zbog čega", "Priča vrlo rezervirano i ne izgleda kao pravi Will Smith", samo su neki od komentara na Twitteru nakon njegova gostovanja. Smith se pojavio istoga dana i na premijeri filma u Londonu, a sudeći prema fotografijama, slavni glumac više nema niti jedne bore na licu.

Smith nije jedini o čijem se izgledu u posljednje vrijeme priča, a obožavatelje su svojim izgledom zaprepastili Tom Cruise i Nicole Kidman, koji su se također poigrali s plastičnom kirurgijom.

Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith prošle su godine bili glavna tema svjetskih medija nakon što mu je ona priznala da je bila nevjerna, a kasnije je i on komentirao kako Jada nije jedina koja je varala u njihovu braku.

"Jada nikada nije vjerovala u konvencionalni brak. Odrasla je u obitelji u kojoj su svi imali ležerne veze, potpuno drugačije nego što sam ja odrastao. U velikom dijelu naše veze monogamija je bila nešto što smo odabrali vlastitom voljom, a ne nešto na što smo navikli", ispričao je Smith u jednom intervjuu.

Will i Jada upoznali su se na setu serije "Princ iz Bel Aira", a u braku su od 1997. godine i zajedno imaju dvoje djece. Prošle godine je Jada priznala da je Willa varala s pjevačem Augustom Alsinom, a istaknula je kako ne isključuje mogućnost ni da bi se mogla zaljubiti u djevojku.

Smith je nedavno u intervjuu izjavio i kako su mnogi mogli zaključiti da je Jada jedina koja je varala, no to nije bio slučaj. Dalje od toga nije otkrivao, no ponovno je naglasio da problema u njihovu braku nema te da je sve njihov vlastiti odabir.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina Turner (Foto: Getty Images) +0 Tina Turner (Foto: Getty Images) Celebrity Diva podigla tužbu protiv 50 godina mlađe kolegice jer joj previše nalikuje, vidite li i vi toliku sličnost među njima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene