Poznata glumica Naomi Watts progovorila je o tome zašto žali što je prihvatila ulogu princeze Diane.


U filmu 'Diana' Naomi Watts glumila je najpoznatiju princezu engleske povijesti - princezu Dianu.

Slavni tata pokazao mišićavo tijelo na plaži

Vezani članci Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi" Slika nije dostupna O tragičnoj ljubavi iz 1997. godine - Poznavali su se od djetinjstva!

U spomenutom filmu prikazan je život voljene princeze i njezin život s princom Charlesom

'Odmah me privukao životopisni lik kojeg bi igrala. Diana je učinila mnogo stvari koje su imale pozitivan, ali i negativan utjecaj. Po mom mišljenju,vodila je dvostruki život', rekla je glumica.

'Ipak, došlo je do problema jer se sve počelo odvijati u jednom smjeru u kojem ja nisam željela da film ide', dodala je.

Zvijezda filma priznaje da ipak ne žali u potpunosti jer je od početka znala da neće biti lako i da je to veliki izazov, piše Daily Mail.

'Onaj tko riskira može ima svaku šansu i da ne uspije. Ako treba ostati na brodu koji tone, ja ću to i napraviti', objasnila je.


Redatelj filma, Oliver Hirschbiegel, dobio je loše kritike nakon što je pušten u rujnu prošle godine.

Također, kritizirano je i postavljanje filmskog reklamnog plakata u blizini tunela u Parizu gdje su poginuli princeza Diana i njezin dečko Dodi Fayed u prometnoj nesreći 1997. godine.

Kao ulje na vatru došla je nominacija na Zlatnu malinu koju je dobila Naomi za glavnu ulogu princeze Diane kao i za film Film 43.

No, loše kritike nisu utjecale na ego poznate glumice koja se već bacila na snimanje novih filmova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook