Prijateljstvo nakon ljubavi

U pozadini ove fotografije nešto je što bi većina ljudi nazvala - čudnim. Ali njih baš briga za to

Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) +0 Naomi Watts i Billy Crudup (Foto: Profimedia) Galerija

Glumački par Naomi Watts i Liev Schreiber prekinuli su 2016. godine nakon 11 godina ljubavi.

Malo je takvih parova na svijetu.

Pogledaj i ovo Liev Screiber i Taylor Neesen Nalikuje na njegovu bivšu Njegova 25 godina mlađa djevojka bila je dadilja njegovoj djeci, nisu im davali velike šanse, no i dalje su nerazdvojni

50-godišnja glumica Naomi Watts i 51-godišnji glumac Liev Schreiber sinoć su blistali u elegantnim, crnim izdanjima u New Yorku gdje je održana Take Home A Nude aukcija i zabava.

Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Duo je i pozirao paparazzima i bio bi to sasvim uobičajen izlazak holivudskog para da se ovdje ne radi o bivšem paru koji se krajem 2016. godine odlučio razvesti nakon 11 godina ljubavi. Tada su u zajedničkoj izjavi istaknuli kako će ostati bliski prijatelji zbog djece te kako će se međusobno i dalje poštivati.

A čini se kako se par toga doista drži, jer si često dolaze u goste, a i sinoć su izgledali kao da su u vrlo dobrim odnosima.

Ipak, stručnjaci za govor tijela ističu kako je Naomi bila poprilično uznemirena pored bivšeg partnera, no ističu i kako to može biti i zato što im je ovo bilo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti bez djece, a oko njih je bilo i puno fotografa pa se glumica nije osjećala ugodno.

Zbog toga je spuštala glavu, stiskala torbicu u rukama, ali i pokušala okrenuti leđa fotografima u jednom trenutku. "Imamo djecu pa ćemo biti zajedno ostatak života bez obzira na sve i vrlo smo bliski. Nadam se da se to nikada neće promijeniti", rekao je glumac jednom prilikom koji nije izgledao uznemireno kao njegova bivša supruga i koji sada ima 26-godišnju djevojku Taylor Neisen koju je upoznao sa sinovima.

Naomi Watts i Billy Crudup (Foto: Profimedia) Naomi Watts i Billy Crudup (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Znatiželjni paparazzi ili još neki osjećaji, to jedino zna slavna glumica koja također ima novog dečka, glumca Billyja Crudupa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene