Naomi Campbell voli putovati, često objavljuje kako pazi na higijenu, a sad je pokazala i da je poduzela sve mjere zaštite od virusa.

Galerija


Manekenka Naomi Campbell prošle godine je objavila video kako dezinficira svoje avionsko sjedalo te se snimka odmah proširila u svim medijima, a sada je otkrila detaljne metode pomoću kojih se namjerava zaštititi od koronavirusa.

Vezani članci Naomi Campbell (Foto: Instagram) Prekrasna manekenka koja i u 49. godini izgleda savršeno htjela je imati djecu s Robertom De Nirom Kate Moss Ljepotica koja je harala modnim pistama mogla je popiti litru votke na eks, a danas voli kuhati

Lijepa Britanka objavila je fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva jer se uvukla u bijelo odijelo, na sebi ima naočale, plavu masku preko lica te ružičaste kirurške rukavice.

"Sigurnost na prvom mjestu, viša razina. Cijeli video objavit ću na svom kanalu na YouTubeu uskoro", napisala je 49-godišnja manekenka na Instagramu.

Supermodel često s fanovima na društvenim mrežama dijeli metode higijenske zaštite. Istaknula je da voli putovati, no uvijek pripazi na to da je njezino zdravlje sigurno.

Slavna plavuša nije marila za grudi koje su ispale iz korzeta, a provirilo je i nešto što nije trebalo