"ona je moja"

Naomi Campbell pokazala kćerkicu koju je dobila u 51. godini, odgovorila je i na pitanje o kojem se šuška već mjesecima

Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: AFP) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) +0 Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Galerija

Naomi Campbell osvanula je na naslovnici novog izdanja britanskog časopisa Vogue, a u intervjuu je ispričala sve o majčinstvu.

Manekenka Naomi Campbell (51) je pokazala po prvi puta kako izgleda njezina kćerkica koju je dobila u svibnju prošle godine, a s njom je pozirala za britansko izdanje časopisa Vogue. Poznata ljepotica istaknula je kako njezina kćerkica nije posvojena.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

"Ona je moja kći", rekla je u intervjuu za Vogue. Samo mjesec dana prije nego što je objavila da je dobila dijete, Naomi je prošetala modnom pistom te nije bila trudna, a svi su se iznenadili kada je potvrdila da je postala majka. Sada je istaknula kako je majčinstvo najbolja stvar koju je iskusila u životu.

"Na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko je ljudi znalo da ću dobiti dijete. Ona je najveći blagoslov koji sam mogla dobiti", ispričala je Campbell. Nikada nije otkrila tko je otac njezina djeteta, a oko svega je bila dosta tajanstvena i u velikom intervjuu, prenosi Daily Mail. Nagađalo se kako je njezinu kćerkicu rodila surogat-majka, no ona to nikada nije potvrdila, ni opovrgnula.

Naomi je jednom intervjuu priznala kako je uvijek razmišljala o djeci, ali joj se nije žurilo osnovati obitelj.

"Stalno razmišljam o tome da postanem majka, a sada, uz pomoć znanosti, mislim da to mogu kada hoću", izjavila je Naomi za ES Magazine 2017. godine, no naglasila je i kako ne želi biti samohrana majka.

Za Vogue je sada ispričala i kako ju manekenska karijera i dalje usrećuje, no što je starija, to joj više idu na živce određene stvari. "Imam 51 godinu, a pistom šetam s djevojkama koje imaju 18! Definitivno smatram kako je manekenstvo u moje vrijeme bilo bolje. Sve smo se smijale i pokazivale smo kakve smo!", kaže Naomi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Naša najseksi plesačica jedva je dočekala podijeliti sretnu vijest sa svojim dečkom, ne krije koliko je uzbuđena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene