Ona je uvijek znala slaviti sa stilom, a to je dokazala i raskošnom proslavom 45. rođendana.


Naomi Campbell, jedan od legendarnih supermodela, napunila je 45. godina. Kako je Crna pantera poznata po glasovitim partijima koje voli organizirati i pohoditi, jedan takav organizirala je i za ovu prigodu.

Igralište bogatih: Ronaldo viđen s Carom, a Hamilton s mladom Gigi

Vezani članci Naomi Campbell (Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Koliko znate o ovim prelijepim ženama za kojima uzdišu i muškarci i žene? Naomi Campbell i Bella Hadid (Foto: AFP) Za ovim su top-modelima nekada uzdisali baš svi, no stigle su njihove nasljednice

Rođendan je proslavila u Cannesu, taman u vrijeme trajanja filmskog festivala pa je i lista uzvanika u najmanju ruku bila – glamurozna. Okupila se prava hollywoodska krema. Bio je tu oskarovac Adrien Brody, ali i veliki obožavatelj dobrih partyja, Leonardo DiCaprio. Među uzvanicima bile su i pjevačica Mary J. Blige te modeli Kendall Jenner i Gigi Hadid.

 

Happy Birthday @iamnaomicampbell!! Thank you for sharing this special day with us. What a beautiful party love you!!! #Cannes

A photo posted by Mary J Blige (@therealmaryjblige) on

Naomi je nosila seksi haljinu Ateliera Versace, čime se pohvalila i na Instagramu. Slavna se manekenka opasno približava jubilarnom, 50. rođendanu, a kakvo će tek slavlje pripremiti za tu prigodu? Spektakularno, bez sumnje! 

 

#thankyou @versace_official #family

A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook