Naomi Campbell često dijeli golišave fotografije s modnih snimanja i razveseljava obožavatelje, a ni sada nisu ostali ravnodušni.

Galerija


Manekenka Naomi Campbell (49) prošlog je vikenda hodala pistom u trenirci na Tjednu mode u Londonu, no svejedno je privukla veliku pozornost. "Crna pantera" nakon toga je otišla u hotel i iznenadila je više od osam milijuna obožavatelja golišavom fotografijom.

Vezani članci Naomi Campbell (Foto: Instagram) Prekrasna manekenka koja i u 49. godini izgleda savršeno htjela je imati djecu s Robertom De Nirom Kate Moss Ljepotica koja je harala modnim pistama mogla je popiti litru votke na eks, a danas voli kuhati

"Selfie nedjelja", napisala je manekenka na Instagramu pokraj slike na kojoj je u toplesu i lijevu je bradavicu prekrila zvjezdicom. Fanovi su komentirali kako je Naomi predivna, kraljica i neustrašiva, a i našalili se kako joj je nešto ispalo i da joj zvjezdica nije trebala. "Vrućina u krevetu", "Srušit ćeš internet ovom fotografijom", "Ikona uvijek ostaje ikona“, napisali su Crnoj panteri.

Campbell je nedavno na dodjeli Britanskih modnih nagrada osvojila trofej za Modnu ikonu i rasplakala se dok je zahvaljivala majci. "Sama si me odgojila, bila si moja majka i otac. Danas sam saznala da sam prva crnkinja koja je primila ovu nagradu. Zbog toga moram istaknuti da su moje modne ikone: Grace Jones, Jospehine Baker, Janet Jackson, Tina Turner, Diana Ross…", rekla je manekenka. Naomi nikad nije upoznala svog biološkog oca.

Manekenka je posljednje bila u vezi s ruskim biznismenom Vladislavom Doroninom (57). Par je prekinuo 2013. nakon pet godina.