Voli mlađe

Poslije flerta s 23 godine mlađim, "crna pantera" bacila oko na još jednog mladog glazbenika?

Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell i Drake (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell, Drake i P. Diddy (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: AFP) Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) +0 Naomi Campbell (Foto: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Galerija

Naomi Campbell viđena je kako na jednoj zabavi flertuje s Drakeom.

Čini se kako je jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, popularnog nadimka "crna pantera" iliti Naomi Campbell bacila oko na repera Drakea.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner (Foto: Instagram) Svatko u svom filmu Evo kako zvijezde slave Dan zaljubljenih: Neki su u problemima, a neke je dočekalo pravo iznenađenje!

Naime, 48-godišnja Naomi je viđena kako očijuka i flertuje s 32-godišnjim Drakeom na zabavi Beyonce i Jay-Z-a održanoj u Los Angelesu.

"Bila je bliska s Drakeom na zabavi, na kraju su zajedno završili i na plesnom podiju. Izgledala je kao da se zabavlja kao nikad u životu.", otkrio je neimenovani izvor za The Sun.

Naomi su nedavno povezivali s mlađahnim 25-godišnjim glazbenikom Liamom Payneom i svjetski su mediji pisali o novoj romansi, no izgleda da je njegovo mjesto sada zauzeo Drake.

Drake trenutno nije u vezi, nakon što je prekinuo kratku vezu s 18-godišnjom manekenkom Bellom Harris, a prije nje izlazio je s britanskom pjevačicom Raye.

Prošle godine saznalo se i kako ima kćer s porno-zvijezdom Sophie Brussaux, nakon što je to utvrđeno testom očinstva.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +7 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom?

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie i Sarie Kessler (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +8 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako se to radi u Hollywoodu: Iskeširala 2,5 milijuna dolara za nove domove majci i sestri

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju neda arnerić in magazin - 3 neda arnerić in magazin - 2 neda arnerić in magazin - 1 Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +3 Neda Arnerić, Miran Kurspahić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Celebrity Našli je bez svijesti: Neda Arnerić ostaje u bolnici, evo što liječnici kažu o njezinom zdravstvenom stanju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene