TV ikonu obitelj je smjetila u ustanovu nakon što je doživjela živčani slom


Na premijeri show-a The Talk,  Sharon Osbourne priznala je da je imala psihički slom zbog kojeg je završila na psihijatriji.
'Imala sam kompletni slom. Probudila sam se u bolnici Cedar Sinai i tri dana nisam ništa znala', priznala je Sharon, koju je mentalni slom doveo do toga da ne može ništa razumjeti, niti govoriti.

'Mozak me napustio. Obitelj me stavila u ustanovu, tamo ti postave dijagnozu, pričaš s terapeutima, psihijatrima i ideš na puno grupnih terapija', kazala je Sharon.

Vezani članci Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Slavna voditeljica priznala: "Sa suprugom vodim ljubav samo u posebnim prilikama" Slika nije dostupna Unakazili se gotovo do neprepoznatljivosti: "Napokon mogu micati licem"


Po njezinom mišljenju do sloma je došlo zbog napornog rada, ali misli da ovaj događaj u budućnosti može nekome pomoći. 'I ako mogu pomoći nekome s istim problemom, osjećala bih se odlično. Ako imaš slomljenu nogu, rekli bih svima da imamo slomljenu nogu. Ja samo imam slomljenu glavu',  dodala je Sharon.

Cijeli razgovor pogledajte na videu.

 

Inače, ovo nije prvi put da se član obitelji Osbourne nalazi na liječenju. Sharonin suprug, legenda britanskog hard rocka Ozzy Osbourne, krenuo je u kolovozu na terapiju zbog ovisnosti o seksu. To je samo još jedna u nizu terapija od ovisnosti. Tijekom života liječio se od droge, alhohola, a ovisnost o seksu samo je posljednja u nizu ovisnosti koja je obuzela Ozzyja.