Kakva faca!

Nakon završenog posla, seljane nagradio s 10 milijuna kuna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glumac Brad Pitt odužio se mirnom selu u Oxfordshireu s milijun funti jer su ga trpjeli tijekom snimanja filma 'Fury'.

Brad Pitt trenutno radi na novom filmu 'Fury' koji se snimao u se mirnom selu u Oxfordshireu. Snimanje filma na toj lokaciji trajalo je sedam tjedana, a u tom su razdoblju mještani svakodnevno slušali paljbu topova i druge ratne zvukove zbog potreba filma. Upravo zbog toga, Brad Pitt odlučio se odužiti mještanima malenog sela Shirburn, i to s ni manje ni više, već s milijun funti (oko 10 milijuna kuna).

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Još jedan trijumf slavnog para!

Poslao im je osobnu poruku zahvale, a producenti su istaknuli da je filmska ekipa oduševljena gostoprimstvom sela i njegova 103 stanovnika. Članovi ekipe su tijekom snimanja posjećivali restorane i pubove te obavljali svu kupnju u tom selu.

'Izgled sela i cjelokupne prirode savršen je za neke scene iz filma. Sve se savršeno uklopilo', izjavio je scenarist filma David Ayer za američke medije.

Film prati peteročlanu posadu američkog tenka koji pretkraj Drugoga svjetskog rata kreće u smrtonosnu misiju iza neprijateljske linije.

Filmska ekipa već se ispričala jer su se zbog jedne snažnije eksplozije tresla stakla na prozorima seoskih kuća. No, mještani su zadovoljni jer su imali osjećaj da i oni sudjeluju u snimanju filma.
Uz slavnog dobrotvorca Brad Pitta, u filmu ulogu imaju i Shia LaBeouf, Logan Lerman i Michael Peqa. 

Film bi u kina trebao doći krajem sljedeće godine, a do tada pogledajte neke fotografije sa snimanja OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene