Strašno!

Bivša partnerica poznate američke voditeljice bori se za život nakon teške prometne nesreće

Anne Heche i Ellen DeGeneres Anne Heche i Ellen DeGeneres Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche - 2 Anne Heche - 3 Anne Heche - 5 Anne Heche - 1 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 6 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 5 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 4 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 3 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 2 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 1 +16 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 7 Galerija

Holivudska glumica Anne Heche nalazi se u kritičnom stanju nakon teške prometne nesreće koja se dogodila u Los Angelesu.

Holivuski svijet potresla je vijest o strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila glumici Anne Heche.

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Heche se trenutno nalazi u kritičnom stanju u losanđeleskoj bolnici, a još se ne zna je li glumica bila za volanom.

U naselju Mar Vista, Anne se svojim Mini Cooperom zabila u garažu, a automobil i kuća su se potom zapalili. Glumica je uz pomoć hitnih službi izvučena na nosila i hitno prevezena u bolnicu, a tamo je navodno intubirana i nalazi se u teškom stanju, piše Daily Mail.

Vlasnik kuće u koju se zabila je neozlijeđen, a šteta od požara ostala je prilično velika, a prema pisanju američkih medija njezin je automobil potpuno izgorio, a vatru na kući gasilo je 59 vatrogasaca punih sat vremena.

Naime, Anne je najpoznatija po ulogama u brojnim filmovima 1990-ih, uključujući “Šest dana, sedam noći”, “Donnie Brasco” i “Znam što si radila prošlog ljeta”, a ono po čemu je ostala poznata je i veza s američkom voditeljicom Ellen DeGeneres.

Njihova veza punila je medijske stupce krajem devedesetih godina s obzirom da je tema homoseksualnih veza tada još bila vrlo kontroverzna, a dvije dame zajedno su bile nekoliko godina.

Za njih se pročulo 1997. godine, a jednom su prilikom rekle i kako će se vjenčati kad homoseksualni brak postane legalan u Vermontu.

Razišle su se 2000. godine, a mnogi kao razlog navode što se Heche zaljubila u Colemana "Coleyja" Laffoona, snimatelja za kojeg se kasnije i udala. Ipak, njihov brak nije dugo trajao pa su se rastali 2007. godine, a već sljedeće godine u prosincu njezin je menadžer objavio da je glumica trudna s kolegom iz filma ''Men in Trees'' Jamesom Tupperom.

Život glumice bio je vrlo tragičan. Naime, glumica je imala čak četvoro braće i sestara, a njih troje je preminulo. Sestra Susan umrla je od tumora na mozgu, a sestra Cynthia preminula je još kao beba zbog srčane mane. Brat Nathan poginuo je u prometnoj nesreći prije nego je uspio završiti srednju školu.

U nekoliko navrata, Anne je tvrdila i da ju je otac seksualno zlostavljao i da njena majka nije učinila ništa da ju zaštiti, a ove situacije glumica je opisala 2001. u svojim memoarima ''Call Me Crazy'' u kojima je iznijela gnjusne činjenice protiv svojih roditelja.

Anne je kao beba dobila genitalni herpes, a majka je odbila odvesti je liječniku tvrdeći da se radi o pelenskom osipu, a opisala je i da ona i majka nisu ostale u dobrim odnosima zbog ponašanja njena oca.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +4 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 +14 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pokazala je zavidnu liniju i taman ten, a pratiteljima je pozornost ukrao drugi detalj na fotografiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene