Nakon što su prije nekoliko dana postali glavna tema zbog svađe na Twitteru, Kanye West i Jimmy Kimmel susreli su se pred kamerama i izgladili stvar.


Kanye West je gostovao kod Kimmela, a 45-godišnji voditelj je odmah spomenuo njihovu svađu te rekao: 'Hvala ti puno što si došao, stvarno. Osjećao sam se jako loše zbog svega.'

Vezani članci Slika nije dostupna Nije mu baš išlo: U snimci iz 2008. kao - glumac! Slika nije dostupna 'Ovoliko poljubaca nisam dobio ni u srednjoj školi!'

'Mislim da bismo trebali razgovarati o onome što se dogodilo, budući da mislim da negdje duboko u sebi želiš da te ljudi razumiju', nastavio je voditelj te pustio isti video koji je bio razlog koji je repera izbacio iz takta. Nakon toga Kimmel je napomenuo da sve to nije način za privlačenje pažnje već da je svađa bila stvarna.

>>> Kanye ne može podnijeti šalu: Prijetio voditelju zbog ovog VIDEA!

Kanye je uzvratio kako ga je u afektu svađe izvrijeđao preko telefona, jer je smatrao kako to može napraviti pošto se poznaju.

'Onda ega podivljaju, pa smo se na trenutak vratili u srednju školu', priznao je Kanye.

Nakon što su rješili nesuglasice, Kimmel je poručio Kanyeu: 'Ne znam znaš li to, ali mnogi misle kako si pravi kreten'.

Kanye je uzvratio da je on samo 'kreativni genije', i da želi poput svojih uzora, Isusa i Steve Jobsa ostaviti trag na ovoj planeti.

'Neću se kandidirati za Senat, samo sam tu kako bi napravio dobru glazbu. Ja sam kreativni genij, što da kažem. Znam da se to ne bi trebalo govoriti o sebi, ali jednostavno je tako. Ja čak nisam ni reper, ja sam glasnik. Moja mama mi je rekla kako uvijek moram vjerovati u sebe, možete me voljeti, ili mrziti,ali ja ću biti samo ja', zaključio je 'skromni' Kanye. Više u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook