Kakav kralj

Dan nakon vjenčanja: Marin Čilić s radnicima čistio dubrovačku tvrđavu

Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Instagram) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +0 Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija

Marin Čilić nije htio ostaviti nered na mjestu vjenčanja, pa je sve za sobom počistio.

Marin Čilić i Kristina Milković prošli su vikend slavili. Njihovo vjenčanje bila je glavna vijest, a oni i brojni uzvanici uživali su, između ostalih mjesta, i kod dubrovačke tvrđave Revelin.

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

Marin je sutradan viđen kako s radnicima čisti i posprema stvari nakon zabave.

Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Instagram)

Marinu očito nije slava udarila u glavu jer mu nije bio problem počistiti nered koji je ostao nakon zabave koja je trajala do dugo u noć, prenosi The Dubrovnik Times.

Podsjetimo, Marin je, prema hercegovačkim običajima, po mladu otišao u njezinu rodnu kuću kod Dubrovnika. Par je bio osam godina u sretnoj vezi i uvijek su se držali podalje od medija.

Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene