Većina glumaca želi ostati što duže u serijama koje su ih proslavile i učinile bogatima, no ovi glumci su jedva dočekali krenuti dalje. Ipak, ta odluka im se nije isplatila.


Ostvarili su ogromnu slavu glumeći u popularnim TV serijama. No, čim su odlučili krenuti drugim stopama i otići s projekata koji su ih proslavili, ovim glumcima karijera je krenula samo nizbrdo.

Mischa Barton

Vezani članci Slika nije dostupna POZNATA GLUMICA IZNENADILA Fotografijom s ultrazvuka Slika nije dostupna KAD OBITELJ ZARATI Ove zvijezde su tužile vlastite roditelje

Najpoznatija je po ulozi u hit seriji 'The O.C' . Tijekom snimanja treće sezone, Barton je odlučila da joj je dosta lika kojeg je glumila i koju je proslavio - Marisse Cooper. Okončala je svoj ugovor tako što je bila ubijena u seriji 2005. godine. Navodno je bila previše umišljena što se tiče njezinih glumačkih sposobnosti, no iako je i dalje glumila u filmovima te gostovala u serijama poput 'Law and Order: SUV' nije ju prestao pratiti glas dive.

Rob Lowe

Lowe je započeo svoju karijeru kao dio grupe mladih glumaca kojima su dali nadimak 'Brat Pack', ali je pao u zaborav nakon teškog partijanja i neslavnog porno uratka. Pod svjetla reflektora vratio se 1999. godine kada je glumio u seriji 'Zapadno krilo', ali je odustao nakon tri sezone zbog navodnih svađa oko plaće. Nakon odlaska iz serije, trebao je biti zvijezda serije 'Dr. Vegas', koja je na Robovu žalost otkazana nakon samo jedne sezone. Nakon toga, najviše se pojavljivao u TV filmovima i serijama, te je donekle uspio vratiti staru slavu.

Katherine Heigl

Heigl je na iznimno lošem glasu u Hollywoodu otkako je 2008. odbila svoju Emmy nominaciju. 'Osjećam da nisam dobila dovoljno dobar materijal ove sezone koji opravdao moju Emmy nominaciju', izjavila je Katherine kada su je pitali za razlog odustajanja od nominacije za ulogu Izzy Stevens u seriji 'Uvod u anatomiju'. Iako je i dalje snimala seriju to ju nije omelo da glumi u filmovima poput 'Knocked Up' i '27 Dresses'. Seriju je napustila u šestoj sezoni te je od tad glumila u nekoliko filmova. Nedavni povratak na male ekrane za glumicu je završio jako brzo. Serija u kojoj je glumila bila je otkazana nakon samo jedne sezone.

David Caruso

Najpoznatiji je po ulozi Horatia Cainea u popularnoj seriji 'CSI: Miami'. Glumac David Caruso otišao je 1994. sa seta serije 'Njujorški plavci' nakon prve sezone kako bi slijedio filmsku karijeru. Glumio je u dva filma koja i nisu baš dobro prošla pa je zbog toga bio prisiljen vratiti se na male ekrane kada je dobio glavnu ulogu u seriji 'CSI: Miami', koja mu je vratila staru slavu.