Bobby Brown Jr. bio je polubrat Bobbi Kristine, kćeri Whitney Houston. Policija istražuje okolnosti njegove smrti, a tijelo su pronašli u njegovoj kući.

Galerija


Sin Bobbyja Browna, Bobby Brown Jr., preminuo je u dobi od tek 28 godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Prognozirali su joj kraj, no sada njezin otac poručuje: 'Kristina je budna!' Slika nije dostupna Stanje se pogoršava: Obitelj pripremaju na najgore

Bobby je bio polubrat Bobbi Kristine, kćeri koju je Brown imao s tragično preminulom divom Whitney Houston, a koja je preminula 2015. i imala je tek 22 godine.

Prema napisima TMZ-a, tijelo mladića pronašli su u njegovoj kući, a policija i dalje istražuje sve okolnosti.

Tijelo njegove polusestre Bobbi prije pet su godina pronašli u kadi u njezinoj kući u Georgiji, a liječnici su je nekoliko mjeseci održavali na životu u bolnici prije nego što je umrla u srpnju 2015. Mrtvozornik je kasnije objavio kako je uzrok njezine smrti utapanje, koje je posljedica trovanja alkoholom i kokainom.

Bobbi je preminula na sličan način kao i njezina slavna majka tri godine ranije.

Whitney Houston pronašli su bez svijesti u kadi hotelske sobe 11. veljače 2012. godine. Imala je 48 godina, a kasnije su liječnici potvrdili da se diva utopila, što je bila posljedica predoziranja kokainom.

William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?