Krizno razdoblje

Nakon što je prevario suprugu, pomišljao na najgore

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Umalo sam izgubio sve što mi je ikad značilo u životu' - rekao je glumac.

Dean McDermott, suprug glumice Tori Spelling, koju pamtimo po ulozi u seriji 'Beverly Hills 90210', napušta njezin reality show 'True Tori', no i dalje nema problema s odavanjem pikanterija o vlastitom životu.

Pogledaj i ovo Tori Spelling i Dean McDermott prelomila je Zvijezda Beverly Hillsa snimljena tijekom burne svađe sa suprugom, otišla je u suzama pa je donijela i konačnu odluku!

'Ostalo nam je još pet emisija, ne mogu više. Ne mogu više otvarati dušu i pokazivati vlastite osjećaje, misli i probleme svijetu. Ne gledam show. Ne mogu. Teško mi je. Ne mogu više to raditi, boli me duša', rekao je McDermott, piše Us Weekly.

McDermott i Tori show su počeli snimati nakon što je u javnost procurilo da je Dean prevario suprugu, a kasnije su se trudili spasiti svoj brak.

Glumica Tori progovorila je javno o ljubavnom skandalu

'Činjenica je da sam prevario svoju suprugu i da želim da se to nikada nije dogodilo. Volio bih da alkohol i droga nisu preuzeli vlast nada mnom. Još uvijek je volim i to je razlog zašto smo još uvijek zajedno', rekao je McDermott.

No, unatoč tome što je spreman spasiti brak, njegova ljubavna afera toliko ga je pogodila da je pokušao počiniti samoubojstvo.

'Umalo sam izgubio sve što mi je ikad značilo u životu. Ne želim to više nikada napraviti. Ne želim više biti u toj bezizlaznoj situaciji, gdje si pokušavam oduzeti život. Vozio sam se u svom automobilu i imao napunjen pištolj. Moj sin Liam nastupao je tog dana u školskoj priredbi i nisam je želio propustiti... No planirao sam to učiniti te večeri', priznao je glumac.

Nakon tog dana, počeo je uzimati lijekove te se svojski trudio ostati trijezan zbog svoje obitelji. Vjeruje da će uspjeti spasiti brak s Tori.

'Nadam se da ćemo uspjeti. Ako nema nade, što nam drugo preostaje? Volim tu ženu i žao mi je zbog toga što sam joj učinio. Volim je i želim biti s njom. Želim ostariti s njom, a i ona isto to osjeća', rekao je McDermott.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene