Novi početak

Ostala trudna s muževim najboljim prijateljem, a sada se i rastala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lauren i Andrew su se dogovorili oko zajedničkog skrbništva oko njihovog 7-godišnjeg sina, a Lauren je dobila i 2 milijuna dolara.

Priča oko Simona Cowella i Lauren Silverman dobila je još jedan nastavak. Naime, Lauren te Simonov najbolji prijatelj - Andrew Silverman službeno su postigli nagodbu oko rastave braka.

>> Znao da ga žena vara s najboljim prijateljem GODINAMA, ali nije htio ništa poduzeti!

Pogledaj i ovo showbuzz Napokon progovorio Ostala trudna s njegovim najboljim prijateljem: 'Ne znam mogu li im oprostiti'

Prema pisanju portala TMZ, Lauren i Andrew su se dogovorili oko zajedničkog skrbništva oko njihovog 7-godišnjeg sina, a Lauren je dobila i 2 milijuna dolara. Lauren je također odlučila kako će živjeti u New Yorku, gdje joj živi sad već bivši suprug kako bi bila blizu sina čak i kad je on kod oca.

'Kao što sam već i rekao, moj prioritet je bio što prije završiti ovu brakorazvodnu parnicu da bi moj sin što manje bio svemu tome izložen. Lauren i ja ga jako puno volimo i radujem se što ćemo svi početi neko novo poglavlje u našim životima', izjavio je Andrew za TMZ.

Podsjetimo, Lauren i Andrew su navodno još prije nekoliko mjeseci shvatili kako se njihov brak raspao, a Lauren se upustila u aferu sa suprugovim najboljim prijateljem - Simonom Cowellom. Poznati britanski ženskaroš, iako će postati otac ove godine, ne planira se skrasiti niti stati pred oltar s Lauren, ali će prihvatiti sve obveze oko zajedničkog djeteta.

Trudna Lauren i Simon navodno su još uvijek u vezi iako su mediji pisali kako su prekinuli prije mjesec i pol dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene