"Odmah smo osjetili kemiju"

Ništa od pomirbe s bivšim suprugom, turski pisac osvojio je srce slavne ljepotice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Adriana Lima pohrlila je u Tursku u zagrljaj svog novog dečka - pisca Metina Hara.

Kada se doznalo kako slavna manekenka i Viktorijina anđelica Adriana Lima ljetuje u Crnoj Gori s bivšim suprugom Markom Jarićem i njihove dvije kćeri, mnogi su se ponadali kako je slavni par na najboljem putu do pomirbe. Ipak, od mirenja, barem za sada, neće biti ništa, jer je ubrzo nakon završetka odmora lijepa Brazilka pohrlila u Tursku u zagrljaj svog novog dečka - pisca Metina Hara.

Pogledaj i ovo Adriana Lima ''što si je učinila?'' Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

Razlog njezinog posjeta toj zemlji tamošnji je pisac, 35-godišnji Metin Hara, s kojim je 36-godišnja ljepotica odnedavno u vezi. Upravo je Hara tamošnjim medijima potvrdio njihovu vezu, a kemiju koja im se dogodila ne uspijevaju sakriti, pa se ne skrivaju od paparazza.

'Adrianu sam upoznao u Istanbulu 11. lipnja. Odmah smo osjetili kemiju, a još uvijek se upoznajemo', rekao je Metin Hara za Daily Sabah. Još 2. srpnja manekenka je snimljena kako na aerodromu u Los Angelesu u rukama nosi knjigu svog novog dečka iz 2014. godine, imena 'The Path: Invasion of Love - Overcoming The illusion'.

Ovime je zapravo Lima dala do znanja kako od njene pomirbe s bivšim suprugom, od kojeg se službeno razvela prošle godine i s kojim ima zajedničko skrbništvo nad kćerima, neće biti ništa, iako su se tome svi nadali, osobito nakon zajedničkog odmora u Crnoj Gori. 

 

Happy to meet such a humble soul. Planning on inspiring projects. Stay wild, stay free... @adrianalima #adifferentworldispossible #trusthuman Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi & özgür olmaları dileğiyle... #baskabirdunyamumkun #insanaguven

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on

 

#metinhara #adrianalima #aşk #love #new #Best #boyfriend #girl #girlfriend

A post shared by As bayrakları As

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene