Udala se

Nakon njegove smrti ponovno je pronašla ljubav!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon pet godina ponovno pronašla ljubav.

Lisa Niemi ponovno je pronašla ljubav. Žena prerano preminulog glumca, Patricka Swayzeja, pronašla je sreću s Albertom DePriscom kojeg je upoznala prije dvije godine. Zaručili su se u prosincu prošle godine, a jučer su izmijenili bračne zavjete u Palm Beachu.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Williama i Kate - 2 Golupčići! Od ovog trenutka prošlo je 12 godina, a otkriveno je što su si William i Kate šaputali nakon što su rekli sudbonosno da

Ne propustite legendarnog Patricka Swayzea u njegovoj zadnoj ulozi!

Sa slavnim glumcem Lisa je bila pune 34 godine, a postala je udovica nakon Swayzejeve smrti 2009. godine. Tek je nakon pet godina bila ponovno spremna otvoriti svoje srce i tada je na svom blogu napisala kako je to biti ponovno zaljubljen.

'Kažu da je prekrasan osjećaj zaljubiti se. Pomalo bolestan osjećaj. Leptirići u trbuhu, klecanje koljena, osjećaj paralize i osoba postane pomalo zaboravljiva', napisala je na svom blogu, piše People.

U istom je postu Lisa otkrila da je zaljubljena u DePrisca.
'Ponašam se pomalo ludo. Prošlo je tek nekoliko godina od kako je moj suprug preminuo. Osjećaj samoće me bio preuzeo i bojala sam se prepustiti kako opet ne bih izgubila voljenu osobu.

Također je napisala da kada bi joj netko rekao što će se dogoditi, da bi svejedno prošla sve što je prošla sa svojim suprugom Partickom Swayzejem.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene