Kim se vratila

Nakon skrivanja novog tijela napokon ga je i pokazala - Kakve obline!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je odlučila ponovno zavladati društvenim mrežama. Pa se jednostavno skinula, fotografirala u bikiniju i fotku objavila na Instagramu.

Kakav šok! Nakon toliko mjeseci izbivanja iz kolotečine objavljivanja svojih fotografija na društvenim mrežama, Kim se napokon vratila.

I to nimanje ni više već odmah s fotkom koja oduzima dah. Očito ponosna na svoju postporođajnu liniju, Kim ju je odlučila pokazati svima. A komentara na njezino tijelo ne nedostaje. Dovoljno je pročitati sve ono napisano uz fotografiju.

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Impresivno! Ovaj zgodni 48-godišnjak svojim isklesanim tijelom mami uzdahe gdje god da se pojavi

>> 15 kilograma lakša - evo kako joj je uspjelo!

Kim Kardashian
u ponedjeljak, 21. listopada, napunit će 33 godine. Vjerojatno joj je najbolji mogući dar kojeg je mogla dobiti upravo ovo tijelo koje je, unatoč nakupljenim kilogramima tijekom trudnoće, uspješno ponovno istesala.

Podsjećamo, Kim se u trudnoći udebljala i više nego je mislila, a ni mediji joj nisu bili baš blagonakloni. Zato je nakon poroda u lipnju odmah krenula na vježbanje kako bi se što prije vratila u formu. Izgubila je ukupno oko 15-ak kilograma.

Njezina majka Kris i osobni trener otkrili su i što je to točno radila Kim kako bi svoje obline vratila u prvobitno stanje. Tajna je u takozvanoj Atkinsovoj dijeti - s malim unosom ugljikohidrata. Kim je često i redovito jela pileću juhu s celerom.

Tijelo je isklesala uz tjelovježbu Tracy Anderson i njezinu metodu vježbanja kojom se fokusira na trbuh i stražnjicu.
A što god radila, isplatilo se. Za dokaz se Kim pobrinula sama objavivši ovu fotografiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene