Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da se domaćem glazbeniku ostvarila jedna velika želja...


Iako se često kaže kako je sedma godina kobna kad je o braku riječ, glazbeniku Damiru Urbanu i njegovoj 12 godina mlađoj supruzi Milici Czerny Urban upravo je to najsretnija godina zajedničkog života. Naime, poznati par u srpnju će postati roditelji, piše Story. Ovo će im biti prvo zajedničko dijete, a Urban već ima 13-godišnjeg sina Malika iz prvog braka s Goranom Milojević.

Urban i Nataša opustili se na pozornici - Dodijeljene su nagrade Teatar.hr!

Vezani članci Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Vedrana u tome ne može ni zamisliti, a ni Nini Badrić nije svejedno... Slika nije dostupna Urban & 4 doslovno zatresli dubrovačku plažu

'Želju za djetetom imamo od prvog dana kad smo se upoznali, ali tada je Malik bio malen, potom smo imali življe razdoblje, a onda je Milica upisala doktorat pa me bilo strah da bi je to spriječilo u ostvarenju planova', otkrio je glazbenik za Story.

Damir i Milica znaju se već 12 godina, a Urbanova tadašnja supruga primijetila je da se s njim nešto čudno događa.

'Kad me Gorana pitala jesam li se zaljubio, nisam joj lagao. Okolina me zbog razvoda nije štedjela, moji su bili jako razočarani i uvjereni da sam opet zafrknuo stvar. S vremenom je sve sjelo na svoje mjesto i zbog toga danas mogu reći da sam sretan čovjek. Kod Milice me privukla njezina neposrednost, pamet i iskrenost. Pozitivno djeluje na mene, daje mi inspiraciju i pruža podršku za sve što radim. Razumije me', iskren je pjevač koji jedva čeka po drugi put postati otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook