Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da se domaćem glazbeniku ostvarila jedna velika želja...


Iako se često kaže kako je sedma godina kobna kad je o braku riječ, glazbeniku Damiru Urbanu i njegovoj 12 godina mlađoj supruzi Milici Czerny Urban upravo je to najsretnija godina zajedničkog života. Naime, poznati par u srpnju će postati roditelji, piše Story. Ovo će im biti prvo zajedničko dijete, a Urban već ima 13-godišnjeg sina Malika iz prvog braka s Goranom Milojević.

Urban i Nataša opustili se na pozornici - Dodijeljene su nagrade Teatar.hr!

Vezani članci Damir Kedžo Domaći glazbenici cijepili se protiv korone, Kedžo kaže da je jedva dočekao, a evo i tko mu se sve pridružio Damir Urban Urban uz pomoć dobrih ljudi i društvenih mreža našao prijatelja kojeg nije vidio 40 godina!

'Želju za djetetom imamo od prvog dana kad smo se upoznali, ali tada je Malik bio malen, potom smo imali življe razdoblje, a onda je Milica upisala doktorat pa me bilo strah da bi je to spriječilo u ostvarenju planova', otkrio je glazbenik za Story.

Damir i Milica znaju se već 12 godina, a Urbanova tadašnja supruga primijetila je da se s njim nešto čudno događa.

'Kad me Gorana pitala jesam li se zaljubio, nisam joj lagao. Okolina me zbog razvoda nije štedjela, moji su bili jako razočarani i uvjereni da sam opet zafrknuo stvar. S vremenom je sve sjelo na svoje mjesto i zbog toga danas mogu reći da sam sretan čovjek. Kod Milice me privukla njezina neposrednost, pamet i iskrenost. Pozitivno djeluje na mene, daje mi inspiraciju i pruža podršku za sve što radim. Razumije me', iskren je pjevač koji jedva čeka po drugi put postati otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook