Nova lokacija

Uzbudljiva noć: Crni Range Roveri iz filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" jurili Rijekom

Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds još nisu viđeni na setu.

Snimanje holivudskog filma s velikim holivudskim facama izazvalo je veliki interes javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlična promocija U Rovinju počelo snimanje akcijskog filma u kojem glume velike holivudske zvijezde

Radi se o drugom nastavku hit filma "The Hitman's Bodyguard" u kojem glavne uloge imaju Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds koji su tom prilikom posjetili prekrasni Rovinj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Naime, u istarskom gradiću je započela hrvatska avantura mnogobrojne filmske ekipe, a svjetske face danima su na Instagramu objavljivale fotografije s naše obale te hvalili Hrvatsku na sva zvona.

A sada se filmski set preselio u Rijeku gdje su snimljene prve akcijske scene kojima ovaj film obiluje i to u noćnim satima na tržnici.

Idućih dana set će se preseliti na još nekoliko atraktivnih riječkih lokacija zbog čega će postojati i posebna regulacija prometa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Kamere još uvijek nisu uhvatile spomenute holivudske zvijezde koje bi 1. svibnja trebale stići i u Zagreb, gdje bi se scene trebale snimati na području muzeja Mimara te školskog igrališta u Klaićevoj ulici.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +7 Jennifer Garner (FOTO: Getty) Celebrity Nova "najljepša žena svijeta" poznata je po burnom braku s kolegom i činjenici da se ne šminka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene